La Cerdanyola es retroba amb el gol i guanya el segon (4-1)

Els mataronins tornen a realitzar el bon joc de la primera volta

La Cerdanyola va aconseguir una aclaparadora victòria davant el segon classificat del campionat, però el més important va ser que els homes de Luis Fernandez es van retrobar amb el gol i el bon joc realitzat durant la primera volta.

El partit va començar amb un matiner gol dels visitants en l’únic error dels locals durant tot el matx, i a partir d’aquí el Vic no va saber aturar en cap moment l’allau ofensiu cerdanyolenc. Abans d’arribar al descans Javi Román va fer l’empat.

A la represa la tònica va ser la mateixa i en deu minuts amb dos gols d’Oscar i un altre més de Javi Román la Cerdanyola va encarrilar la victòria posant en el marcador un contundent 4-1. El resultat final va ser totalment just i fins i tot la diferència en el marcador podia haver estat més gran, ja que durant tot el segon temps el porter del Vic no va tenir un minut de descans, mentre que Paco va ser un mer espectador més.

CERDANYOLA: Paco, Camprubí, Martin, Carles, Cabra, Teruel, Bustos (Sergio, 65’), Vicaria (August, 55’), Javi Román, Oscar, Roca (Molinero, 85’).
ÀRBITRE: Sr. Naranjo Burgo. Va amonestar amb targeta groga als locals Camprubí, Carles, Teruel i August, i als visitants Vinyet, Solanas i Giné.
GOLS: 10’ Miki (0-1), 35’ Javi Román (1-1), 70’ Oscar (2-1), 75’ Oscar (3-1), 81 Javi Román (4-1).