Setè triomf consecutiu del CE Mataró, contra un innocent Banyoles (2-0)

Molina va suplir amb efectivitat el lesionat Àngel

El Mataró va superar el Banyoles, l’equip més fluix que ha passat per Mataró en tota la temporada, i ho va fer sense fer un gran partit i limitant-se a aprofitar un parell de les ocasions que va tenir gràcies a l’oportunisme d’un Molina que en aquesta ocasió va fer el que hauria hagut de fer Àngel, que no va poder jugar per lesió. Però està clar que en aquest Mataró l’important és el bloc i no pesen les absències.

L’equip de Jaume Creixell va sortir amb menys motivació del que és habitual, com si sapigués que l’equip que tenia al davant acabaria cedint en un moment o altre. La primera ocasió va ser per Molina que es va quedar sol davant del porter visitant, però Gerard va aturar bé amb els peus. Però poc després quan l’atac groc-i-negre no semblava trobar el camí del gol el mateix Gerard li va obrir la porta amb una errada que va aprofitar Molina. Fins al descans el Mataró va continuar atacant i Kiku va tenir una ocasió claríssima però no va poder connectar el seu cap amb la pilota quan el públic ja cantava el gol.

Un rival molt innocent
A la represa tot va continuar igual, amb un Banyoles molt innocent, sense mig camp, i amb un Mataró que jugava a plaer, però a mig gas. Va arribar el segon gol després d’una bona jugada individual de Fernando que va rematar Molina, i n’haurien pogut arribar un parell més, primer en una paret entre Samuel i Sauras que aquest últim no va saber acabar en gol després de driblar el porter i després en una vaselina del golejador Molina que es va estavellar en el travesser.
En el contratac posterior a aquesta jugada va arribar l’únic xut a porteria dels gironins, pero Miguel Ángel demostrant la seva categoria va salvar amb els peus l’u contra ú amb Parés.

Quedava encara un quart d’hora per al final, però semblava que tothom esperés el xiulet final i aquests quinze minuts van sobrar en un partit que no passarà a la història pel seu joc, però si per la victòria groc-i-negre que és la setena consecutiva. 21 punts aconseguits de 21 possibles. Això no és fàcil, eh!

CE MATARÓ: Miguel Ángel, José, Vicente, Kiku, Manolo Jiménez, Jonathan, Óscar (Jordi Rodríguez 82’), Fernando, Molina, Samuel (Germán 65’), Sauras (Àlex Ortiz 85’).
BANYOLES: Gerard, Vidal, Pibernat, Masferrer, Padilla, Plaza, Pitu, Peri (Lluís 80’), Jonathan (Axel 55’), Cortada, Pau (Parés 55’).
ÀRBITRE: Sr. José Fernàndez. Va ensenyar targetes grogues a Vidal i Plaza del Banyoles.
GOLS: 26’ Centrada llarga de Kiku cap a l’àrea visitant i el porter Gerard “pífia” el seu refús i la pilota queda a peus de MOLINA que marca a porta buida (1-0); 54’ Jugada individual de Fernando per la banda dreta que acaba amb una “passada de la mort” que MOLINA remata a porta buida (2-0).