El Cirera rep un set en blanc

El Fontetes apalisa als mataronins (6-0)

CIRERA: Edu, Alex, Anillo, Delgado, Ortiz, Sánchez, Mena (Valero), Parrága (Pajuelo), Ito, Nogales (Simón), Berna (Moncho).
GOLS: 5’ Aitor (1-0), 25 Aitor (2-0), 46’ Juan Carlos (3-0), 47’ Victor (4-0), 58’ Raul (5-0), 85’ Aitor (6-0).

El Cirera va realitzar el pitjor partit de la temporada i va rebre la golejada més grossa del que portem de temporada. El partit va començar molt bé pels locals quan, en el minut cinc, Aitor feia el primer del seus tres gols, al cap de vint minuts va fer el segon i amb el 2-0 es va arribar al descans, durant aquests minuts restants del primer temps va ser quan el Cirera va tenir alguna opció per entrar en el partit, però la sort no va acompanyar l’equip mataroní.

A la represa les coses van començar molt bé pels de casa, que als quinze minuts de la segona part ja guanyaven per quatre gols. En els últims minuts i amb un Cirera rendit, van arribar dos gols més que van tancar la golejada.