2a TERRITORIAL: Important victòria del Pla d’en Boet fora de casa (0-4)

Valuós empat del Molinos al camp del Premià de Dalt

PREMIÀ DE DALT – MOLINOS (1-1)
MOLINOS:
Jesús, Gonzalo, Manolo, Lopez, Andorra, Sergio, Ventura, Gilgado, Morales (Benjamín), Raul (Iniesta), Sito.
El Molinos va aconseguir un valuós empat contra un equip de la part de dalt de la classificació. El partit va començar amb un domini local que no es veure reflectit en el marcador. En els últims instants del primer temps el Molinos va fer-se amb el partit i es va avançar en el marcador amb un gol de Gilgado. A la represa, el Premià va sortir més ben posicionat en el camp i fruit d’això va fer l’empat. Amb el marcador igualat tots dos equips van tenir opcions per endur-se els tres punts, però el marcador no es va moure i al final tots dos van sortir contents amb l’empat.

TIANA - PLA D’EN BOET (0-4)
PLA D’EN BOET:
Jose, Cristian, Paquito, Pirri, Fito, Albert, De Gea, Chaco, Dani, Sanchez, Caballero (Alberto).
El Pla d’en Boet va aconseguir una important victòria al camp d’un dels equips més en forma. Durant tot el primer temps l’únic equip que va existir va ser el del Pla que amb dues dianes de Caballero i Sánchez va marxar al descans amb un 0-2 a favor. A la segona part el Tiana va tirar amunt les línies i va buscar l’empat, però els mataronins no van venir-se avall en cap moment i amb un ràpid contraatac De Gea va fer el 0-3. A més el Tiana va haver de jugar amb deu jugadors molta estona i això va fer que al final del partit baixés els braços i els mataronins van poder jugar a plaer i fer el quart i definitiu gol. Amb aquesta victòria el Boet ja esta a deu punts del descens i és el millor equip mataroní en la classificació.

SANT POL – ROCAFONDA (2-0)
ROCAFONDA:
Rafa, Tejada, Lara, Vicente, Mata-llana, Golden (Pere), Jordi (Ucha), Toni (Oscar), Miki, Raul (Isaac), Joni.
El Rocafonda va trencar la bona ratxa perdent al camp del Sant Pol, un equip de la zona baixa. La primera part dels mataronins va ser nefasta; van encaixar el primer gol d’un penal injust i pocs minuts més tard el segon gol que deixava les coses molt complicades, i per si faltava poc en els últims minuts del primer temps Lara va ser expulsat. A la segona part els mataronins tot i jugar amb deu ho van intentar de totes les maneres, però va ser un voler i no poder, ja que davant seu van tenir una defensa molt ben plan-tada.

JUVENTUS - CABRILS (3-1)
JUVENTUS:
Juan, Dalmau, Pere, Lluis (Juli), Alberto, Lopez, Marçal (Edu), Juan Carlos (Damian), Alfredo, David, Marc.
El Juventus s’allunya de les últimes places després d’aconseguir un clara victòria a casa davant d’un dels equips més en forma de la lliga. El partit va ser de clar color verd en tot moment i ben aviat els mataronins es van avançar en el marcador. Amb el marcador a favor els verds van saber controlar el joc i eixamplar la diferència sense donar cap opció a un Cabrils que en cap moment va fer inquietar la victòria de la Juventus, que sembla tenir un línia ascendent en el joc i resultats.