El CE Mataró ha de superar L’Escala

El juvenil i el femení es desplacen

  • Divendres, 08 Novembre 2019 12:01

CE Mataró - L'Escala

El CE Mataró ja va veure trencada la seva ratxa d’imbatibilitat al camp del Mollet, després de la segona setmana consecutiva sense marcar. Però tot i això conserva el quart lloc de la classificació de 1a Catalana, això sí, amb les perseguidors més a prop i els dos equips capdavanters (Girona B i Vic) més lluny.

Aquest diumenge a les 17 hores, en mig de la jornada electoral, els de Raul Monroy tornen al Municipal del Centenari per rebre l’equip de L’Escala, que actualment és el 7è classificat a quatre punts de l’equip groc-i-negre, que en té 16.

L’equip empordanès només ha visita una vegada el camp mataroní i va ser la temporada 2015-16, en l’anterior i curta etapa a 1a Catalana. Els tres punts es van quedar a casa perquè el Mataró va guanyar per 3 a 1.

L’Escala aquesta temporada ha guanyat a dos camps complicats com Palamós i Júpiter i per tant no sembla que la tasca de l’equip local hagi de ser fàcil. Caldrà recuperar urgentment l’olfacte del gol perdut en els dos últims partits.

L’equip femení i el juvenil es desplacen

Després dels dos triomfs consecutius l’equip femení del CE Mataró ha pujat al 5è lloc de la 1a Catalana i aquest diumenge a les 16:30 hores juga al camp del Torelló, que és 13è, però només amb tres punts menys que l’equip groc-i-negre.

L’equip juvenil del CE Mataró va reaccionar el dissabte passat derrotant el Nàstic B per 3 a 1 i ha pujat al 12è lloc (empatat amb el 9è) amb 11 punts. Per consolidar-se en aquesta posició, i millorar si és possible, aquest dissabte a la tarda juga al camp del Vila-seca, que és el cuer, però només amb tres punts menys.