El CE Mataró empata a casa, però completa el segon millor inici de la seva història

El porter Pol Andiñach ha salvat un punt aturant un penal a la segona part

Futbol CE Mataró - Sabadell Nord

El CE Mataró només ha pogut empatar sense gols davant un bon equip com ha mostrat ser el Sabadell Nord, però aconsegueix mantenir la seva imbatibilitat i completar així el segon millor inici de campionat de la història del club amb vuit jornades sense perdre.

Només va ser millor l'inici de la temporada 1979-80 a Preferent quan l’equip groc-i-negre va mantenir al imbatibilitat durant 16 jornades. Aquella temporada el CE Mataró acabaria pujant  3a Divisió, ja que encara no hi havia la 1a Catalana.

Primera part intensa i entretinguda

El partit d’avui ha estat molt intens, amb un equip visitant treballant sempre amb al defensa molt avançada i pressionant molt al centre del camp local i buscant perill amb uns davanters molt ràpids.
A l’altre costat, com sempre, l’equip local ha intentar lligar bon futbol, i ho ha aconseguit durant molts moments, sobretot a la part inicial del partit i ha tingut dues bones ocasions, després de jugades ben trenades, però les rematades de Víctor Yustos i Fran Ochoa han sortit fregant el pal.
Al tram final de la primera part el domini ha passat a mans de l’equip sabadellenc que ha forçat molts córners i faltes prop de l’àrea, que la defensa local ha pogut controlar bor i també han tingut una doble ocasió que ha salvat el porter Pol.

Futbol CE Mataró - Sabadell Nord

A la represa el joc, com el cel, s'enfosqueix

A la represa el joc, igual que el cel amb el canvi horari, s’ha enfosquit una mica. Ha estat menys brillant i amb poques ocasions de gol. La més clara ha arribat als 16 minuts quan en una jugada sense perill Pol Almellones s’ha complicat dins l’àrea li han pres la pilota i ha comès penal. Però aleshores ha arribat el moment de l’altre Pol, el porter Andiñach, que ha tret amb els peus la rematada centrada del xutador visitant.
Fins al final domini de les dues defenses davant unes davanteres que no han disposat d’arribades clares.

Amb l'empat el CE Mataró es queda en quart lloc en solitari amb 16 punts, amb Girona B (22), Vic (18) i Palamós (17) per sobre. El pròxim diumenge visitarà el camp del Mollet.

CE MATARÓ 0-0 SABADELL NORD

CE MATARÓ: Pol Andiñach, Joel, Adrián Simón (Isma 63’), Dani Prieto, Víctor Yustos, Pol Almellones, Fran Ochoa (Toni Paredes 76’), Marc Pascual (Parri 63’), Bargalló, Samu Bayón i Pedro (Kamal 71’).