El CE Mataró té un partit difícil diumenge al migdia a Rubí

El juvenil rep el Barça B i el femení el Santa Perpetua

Futbol CE Mataró - Llagostera B

Com quasi tots els partits de la primera volta fora de casa, l'equip groc-i-negre juga el diumenge al migdia (12 h).
Ho fa al camp del Rubí, que no visitava des de la temporada 2009-10 a 1a Catalana com ara. El resultat va ser de 7-3 una de les golejades més fortes patides pel Mataró al llarg de la història. Abans s’havien donat  vuit visites més (5 d'elles a 3a) amb 5 victòries mataronines i 3 de locals. L’última victòria groc-i-negre, pel resultat d’1-2, es remunta a la temporada 2005-06 a 3a Divisió.

Aquesta temporada els rubinencs a casa han guanyat dos partits i només han perdut contra el Palamós. Ara venen de guanyar al camp de La Jonquera. Per tant no sembla que el Mataró hagi de tenir un camí de roses per poder mantenir la imbatibilitat.

L’equip femení i el juvenil juguen a casa

L’equip femení del CE Mataró buscarà la segona victòria en el campionat de 1a Catalana en el partit que jugarà el diumenge a les 17 hores a casa contra el Santa Perpetua. Els dos equips estan igualats a 4 punts en l’onzè lloc de la taula classificatòria.

Futbol CE Mataró - Guineueta

Bon partit també de l’equip juvenil del CE Mataró que, després d’haver patit la segona derrota consecutiva al camp del Cerdanyola el dissabte (18 h) rep el Barça B al Municipal del Centenari. L’equip blaugrana és segon darrere l’Espanyol B i l’equip groc-i-negre és 13è.