El CE Mataró rep el diumenge el Lloret buscant el "tres de tres" a casa

Els equips femení i juvenil es desplacen a Cabanes i a Cerdanyola

Futbol CE Mataró - Llagostera B

El CE Mataró rep diumenge a les 17 hores el Lloret al Municipal del Centenari en partit de la 6a jornada de lliga de la 1a Catalana, en el qual intentarà mantenir-se imbatut i aconseguint el 3 de 3 com a local.

Fins ara la marxa de l’equip de Raul Monroy és excel·lent i es manté imbatut, amb dues victòries a casa i amb un triomf i dos empats fora de casa. Amb els 11 punts aconseguits el CE Mataró és el tercer de la classificació superat només per Palamós i Girona B.

L’equip lloretenc està situat en 9è lloc amb 6 punts aconseguits tots ells a casa, ja que com a visitant ha perdut a L’Escala (4-1) i Palamós (2-1).

El Lloret ha visitat 11 vegades, incloses 4 a 3a Divisió, el camp del Mataró i no ha pogut guanyar-hi mai fins ara. Ha tret 4 empats, un d’ells sense gols ara fa tres temporades també a 1a Catalana.

Mataro-Lloret

L’equip femení i el juvenil es desplacen

Per la seva part l’equip femení, també de 1a Catalana, visita el camp de Cabanes, que és cuer sense puntuar. Sembla una bona ocasió per retrobar-se amb el triomf després de dues derrotes seguides.

També es desplaça l’equip juvenil de Lliga Nacional. Després de la derrota a casa davant el Girona B, juga el dissabte (17:15 h) al camp del Cerdanyola, equip amb el que està igualat a punts en la zona central de la taula.