El CE Mataró vol les grades plenes per celebrar la tercera victòria seguida

Rep el Llagostera B un equip que no ha començat massa bé la competició

  • Divendres, 27 Setembre 2019 09:58

El CE Mataró ha començat amb força i bons resultats a la 1a Catalana i després d’haver sumat 7 punts en els tres primers partits es troba situat en un tercer lloc que d’entrada quasi ni es podia somiar.

En la quarta jornada rep el Llagostera B, un equip que no ha començat massa bé la temporada però que, com sol passar amb els filials, sol anar a més. Fins ara només ha guanyat un partit, però va ser per la no presentació del Reus B, i en els altres dos encara no ha marcat, perdent per 1-0 a Palamós i per 0-1 contra La Jonquera.

El CE Mataró ha demostrat una gran solidesa en els primers partits i acompanyada d’encert davant de porteria amb els tres gols de Toni Paredes i dos de Lluís Bargalló. Esperem que continuï i es pugui aconseguir el tercer triomf consecutiu.

L’equip femení i el juvenil es desplacen

L’equip femení, que també va començar amb èxit a la 1a Catalana (5-2 contra Guineueta), juga el diumenge a les 20 h al camp del Guinardó contra el Martinenc, equip que va començar perdent contra el Seagull de Badalona per 3-0.

Futbol CE Mataró - Guineueta

Per la seva part l’equip juvenil, que també ha començat bé a la Lliga Nacional, porta tres jornades sense perdre i està situat en 5è lloc amb 7 punts, es desplaça al camp de la Fundació Grama (diumenge 11:45 h) amb ganes d’aconseguir el triomf tal com ho va fer el primer equip en aquell camp de Can Peixauet el passat diumenge.