El CE Mataró apunta alt i guanya al camp d'un dels favorits

L'equip groc-i-negre continua imbatut i durant uns minuts ha estat líder de la 1a Catalana

190922Fu_GramaCEMCelebració

El CE Mataró continua imbatut després de tres jornades en el seu retorn a la 1a Catalana. Ha guanyat al camp de la Fundació Grama, que l'any passat estava a 3a Divisió i és un dels favorits a l'ascens, i en acabar el partit durant uns minuts ha estat líder de la categoria, fins que el Girona B ha acabat el partit al camp del Parets i l'ha superat.

Recupera el partit sencer | Streaming FCF



Des de bon començament de partit s'ha vist que l'equip groc-i-negre, que no tenia res a perdre, es mostrava ambiciós i al cap de 20 segons de partit Aitor ja ha tingut una bona ocasió, que ha frustrat el porter local. Però la rèplica de l'equip blau ha estat immediata i al cap de dos minuts ha estavellat una pilota al pal en el llançament d'una falta directa.

Després d'aquest inici de partit llampegant, els dos equips han continuat buscant el gol i el primer que l'ha trobat ha estat el Mataró en un exemple de màxima verticalitat entre tres joves del planter. Marc Pascual ha recuperat una pilota a mig camp, ha passat cap a Toni Paredes i aquest en profunditat cap a Bargalló que guanyant l'esquena a la defensa local s'ha plantat sol davant el porter i l'ha superat amb un toc de qualitat.

190922Fu_GramaCEM1rgol

Es posava bé la cosa... I fins al descans l'equip de Raul Monroy s'ha mantingut serè, mantenint el domini al centre del camp i sense veure's inquietat en cap moment.

A la represa l'equip local prem l'accelerador

De nou el Mataró ha intentat sorprendre quan Aitor ha xutat directament la sacada de centre i ha estat a punt de marcar. Però a partir dels deu minuts, amb els tres canvis que ha fet l'equip local, aquest ha passat a dominar absolutament. El Mataró s'ha tancat i esperava sorprendre al contraatac.
Al quart d'hora Compte ja hagut de començar actuar en una rematada de cap i poc després una rematada clara ha sortit desviada. Es veia a venir l'empat, però l'equip local cada vegada estava més amunt i ho ha acabat pagant en un contraatac mataroní que ha culminat Toni Paredes amb una oportuna rematada de cap, amb el que era el seu tercer gol en tres partits. Només quedaven set minuts i l'afegit, i el triomf era a tocar.

190922Fu_GramaCEMGolToni

No s'ha rendit l'equip local, que s'ha de tenir en compte que és un dels candidats a l'ascens i ha donat mostra de la seva qualitat fins al final. Els blaus s'ha abocat a l'àrea mataronina i han  reduït amb una rematada de cap i encara sobre el temps, i després de reclamar un penal per mans, que venien d'un rebot, han obligat a Joan Compte a fer l'aturada del partit en un xut sec que entrava ajustat a la base del pal.

190922Fu_GramaCEMAturada

Però no s'ha mogut el marcador i l'equip groc-i-negre ha sumat el segon triomf consecutiu i la tercera jornada seguida d'imbatibilitat, que permet el CE Mataró està a la zona alta. De tota manera cal tocar de peus a terra, pensant que això és molt llarg i que en aquesta categoria, que és molt igualada, ara ja s'esperarà el Mataró com un equip difícil.

FUNDACIÓ GRAMA 1-2 CE MATARÓ

CE MATARÓ: Compte, Joel Marín, Tejedo (Fiti 56'), Dani Prieto, Aleix Cirera, Pol Almellones (Parri 56'), Aitor (Sergi Sánchez 64'), Marc Pascual (Víctor Yustos 76'), Bargalló, Uri (Fran Ochoa 64') i Toni Paredes.
GOLS: 25' BARGALLÓ (0-1); 83' TONI PAREDES (0-2); 87' Rosillo (1-2).