Pas endavant del CE Mataró cap a les semifinals a Camargo (2-3)

Els mataronins deixen molt de cara l’eliminatòria de Copa RFEF en remuntar el gol inicial dels càntabres amb tres dianes

El conjunt càntabre del Camargo es va haver de rendir a l’evidència i va acabar sucumbint davant el joc del Mataró. Un equip, el de Creixell, que continua demostrant dia a dia que aquest any és un bloc compacte que pot portar moltes alegries als aficionats goc-i-negres. Si dissabte van tornar amb una espectacular victòria de Gavà (0-4), ahir van aconseguir un valuós triomf per 2 a 3 al camp del Velarde de Camargo que encarrila el pas cap a una nova eliminatòria de la Copa RFEF. El Mataró ja té ara el punt de vista posat en les semifinals, malgrat que queda la tornada el proper dijous al municipal.

L’inici de partit va ser un accident, però solucionat a temps. Els locals van tenir la fortuna d’aconseguir avançar-se al minut 16 de joc, però al cap de tres minuts el Mataró va posar les coses al seu lloc amb l’empat obra de Juanma, un jugador que està demostrant a la Copa la seva qualitat. A partir de l’empat els mataronistes van fer-se amos del control de la pilota, però no malgrat el domini no van empatar fins als 45’, gràcies a un cop de cap de Marc Velasco a la sortida d’un córner.

Els locals superats
Amb el marcador favorable, els de Creixell van optar per cedir una mica la pilota al rival i els va sortir bé, ja que va crear més perill el Mataró a base de contraatacs que els locals amb les seves jugades ofensives. Va ser precisament en una ràpida jugada quan Molina va aprofitar el refús d’un potent xut al pal d’Àngel per fer el tercer gol que, vist com anava tot, era un resultat just. Però al final, el Camargo va retallar distàncies (2-3) al límit del temps reglamentari com ho havia fet el Mataró abans del descans, en un córner.

Un resultat ajustat, per tant, però que a priori vista la superioritat demostrada sobre el terreny de joc pel conjunt mataroní no hauria de deixar marge a la sorpresa en el partit de tornada que es jugarà el proper dijous dia 10 de febrer al Municipal.

VELARDE: Andrés, Seo (Camino), Sergio, Somavilla (Bustillo), Víctor, Jaime, Mario (Rubén Cuesta), Bruno, Primo, Vellido i Felipe.
CE MATARÓ: Miguel Ángel, José, Marc Velasco, Kiku Rimblas, Vicente, Jonathan, Sauras (Lucas), Fernando (Jordi), Àngel (Samuel), Molina i Juanma.
ÀRBITRE: Fernández Fernández. Amonestó al local Bustillo y a los visitantes Sauras, Ángel y Samuel.
GOLS: 16’ Primo (1-0); 19’ JUANMA (1-1); 45’ MARC VELASCO (1-2); 67’, MOLINA (1-3); 90’ Jaime (2-3).