El CE Mataró guanya en el seu retorn a casa a 1a Catalana

S’ha mostrat superior a un Guineueta que la temporada passada va acabar en 5è lloc

• Redacció // Fotos: Daniel Ferrer
  • Diumenge, 15 Setembre 2019 19:38

Futbol CE Mataró - Guineueta

El CE Mataró feia avui a la tarda el seu retorn en la 1a Catalana al Municipal del Centenari i ha aconseguit guanyar el primer partit de la temporada superant un Guineueta, que la temporada passada va ser un dels equips forts de la categoria acabant en 5è lloc.

Des del primer moment s’ha vist un Mataró dominador de la situació amb el seu joc de toc i un equip visitant defensant i intentant sortir al contraatac amb pilotes llargues. I l’equip local ben aviat ha trobat premi a la seva insistència quan Bargalló ha rematat de cap el primer gol del partit.

No ha canviat massa la situació arrel del gol i l’equip groc-i-negre ha continuat acostant-se a l’àrea rival tot i que sense crear massa ocasions clares de gol. Ha estat en els deu últims minuts de la primera part quan l’equip de Nou Barris ha premut l’accelerador i han tingut una clara ocasió que han enviat fora. Poc després han forçat un penal que els ha valgut l’empat. Ha estat en una d’aquelles jugades en que el porter escombra pel terra i el davanter xoca amb ell, quan abans el davanter solia saltar per damunt del porter. L’àrbitre no ha dubtat i el xutador visitant tampoc, per posar l’empat al marcador.

Toni Paredes altre vegada decisiu amb el seu gol

A la represa altra vegada l’equip visitant ha esperat al darrere i el Mataró controlava la situació. Al quart d’hora s'ha recuperat una pilota al centre del camp i Aitor ha enviat una passada en profunditat perfecte i Toni Paredes, que acabava d’entrar, ha guanyat l’esquena de la defensa rival i ha superat el porter amb un xut pel pal curt. Bon premi al millor joc local i a un jugador de la pedrera que ja porta dos gols en dos partits.

Lògicament l’equip groc-i-negre s’ha replegat una mica i els visitants han anat a buscar el gol, però tot el que ha pogut fer és algun xut llunyà ben aturat per Pol i algun altre desviat.
Amb més espais el Mataró hauria pogut sentenciar però no s’ha pogut culminar alguna clara oportunitat a peus dels dos golejadors del dia Bargalló i Toni Paredes. Per sort a l’altra costat la defensa ha estat segura i l’equip local ha acabat sumant els tres punts.

L’inici del Mataró, ja amb 4 punts, és ben diferent del de l’última temporada a 1a quan en els dos primers partits estava amb zero punts. El diumenge pròxim una altra dura prova a Can Peixauet al camp de la Fundació Grama i on el Mataró té molt més a guanyar que no pas a perdre.

CE MATARÓ 2-1 GUINEUETA

CE MATARÓ: Pol Andiñach, Joel Marín, Fiti, Dani Prieto, Víctor Yustos, Parri (Marc Pascual 60’), Fran Ochoa ( Sergi Sánchez 65’), Aitor (Andoni 75’), Aleix Cirera (Pol Almellones 75’), Uri (Toni Paredes 60’), Bargalló.
GOLS: 9’ BARGALLÓ (1-0); 37’ Puigmacià de penal (1-1); 64’ TONI PAREDES (2-1).

Gran victòria del juvenil a Sant Andreu

El juvenil del CE Mataró, que juga a la Lliga Nacional (segon nivell per sota de la Divisió d'Honor estatal) va aconseguir un gran triomf al camp del San Andreu per 0 a 1 amb gol de Marc Herrero.
Van jugar: Sergi Casas (que va aturar un penal), Mújica, Vallejo, Herrero, Senye, Marc Fernàndez (Suárez), Iván Pérez (Carbonell), Cases, Ndombol, Christian López (Álvaro Garcia), Torruella (Drameh)..
Dissabte a les 17:30 h reben el Cornellà B, equip que és 10è amb 3 punts.
L'equip groc-i-negre ja és cinquè amb 6 punts en igualtat amb el Barça B que és quart.