El CE Mataró juga avui diumenge el penúltim partit de pretemporada

A les 19 hores rep al Municipal del Centenari el Bellvitge, equip de 2a Catalana

190825Fu_Amistós

L'equip del CE Mataró va ultimant la seva preparació de cara a la temporada 2019-20, en la qual, tornarà a jugar a la 1a Catalana. Avui diumenge a les 19 hores rep l'Unificación Bellvitge, equip de la 2a Catalana, davant el qual els jugadors que dirigeix Raul Monroy han de començar a mostrar els seus progressos en la seva preparació de cara a l'exigent temporada que s'acosta i en la qual, d'entrada, l'equip groc-i-negre buscarà la permanència.

Serà una altra ocasió també perquè els aficionats vagin acostumant-se a les cares noves de l'equip que són el porter Joan Compte (porter), els defenses Carles Torrents (Cardedeu), Joel Marín (Fundació Grama) i Josep Maria Tejedo (Argentona), els migcampistes Fran Ochoa (Llagostera), Pol Almellones (Sant Pol) i Alejandro Muñoz (puja del juvenil), i els davanters Toni Paredes (puja del juvenil), i Lluis Bargalló (retorna després del seu pas pel Vilassar). Tots ells afegiran als 15 jugadors que continuen després de l'ascens: Pol Andiñach (porter), Dani Prieto, Isma Aguilar, Víctor Yustos, Adrián Simon, Andoni Sesma (defenses), Sergi Sànchez, Aleix Aznar "Parri", Adrian Redondo "Fiti", Marc Pascual, Aitor Gonzàlez (migcampistes), Samuel Bayón, Uri Martínez, Aleix Cirera, Pedro Pareja (davanters).

190825Fu_PlantillaCEMinformal

Fins ara el CE Mataró ha jugat quatre partits en aquesta pretemporada amb aquests resultats:
Gavà - CE Mataró 0-0
CE Mataró - Girona juvenil 1-0
CE Mataró - Vilassar de Mar 0-2
CE Mataró - UD Cirera 2-0

L'equip groc-i-negre tancarà la pretemporada el dissabte dia 31 d'agost (19 hores) rebent la Montañesa en el Trofeu Iluro i iniciarà la lliga de 1a Catalana el dia 7 de setembre al camp del Parets, un equip que també acaba de pujar a la 1a Catalana, com a campió del grup del Vallès Oriental.

UD Molinos també juga a casa i UD Cirera a fora

També avui diumenge a la tarda juguen els dos equips mataronins que han pujat a la 2a Catalana.

La UD Molinos juga un triangular al Municipal de Vista Alegre- Molins, el II Trofeu Ludoatex. A les 18 hores s'enfronten els dos equips visitants que són Llavaneres i Turó Peira. Després a les 19 hores el Molinos s'enfrontarà al Turó Peira i tancarà a les 20 hores contra el Turó Peira.

La UD Cirera juga a les18 hores al camp del Santicentí a Sant Vicenç de Montalt.