Leila i Marta avancen amb dificultats cap a vuitens de final del Mundial

Espanya no ha marcat ni contra Alemanya ni contra Xina però acaba segona de grup

190617Fu_LeilaMartaVuitens

La selecció espanyola femenina de futbol s'ha classificat per als vuitens de final del Mundial de futbol on es trobarà bé amb la selecció dels Estats Units, que és l'actual campiona, o bé amb Suècia. Per tant les dues jugadores nascudes a Mataró de la selecció estatal, Leila Ouahabi i Marta Torrejón, tindran l'oportunitat de jugar aquest important partit, que serà el primer de la història d'Espanya a la 2a ronda d'un Mundial.

Després d'haver derrotat Sud-àfrica per 3 a 1 en el primer partit, Espanya ja no ha tornat a marcar, però acaba en segon lloc del grup.
En el segon partit la selecció espanyola va perdre per 1 a 0 contra Alemanya, rebent un gol en el qual es va dir que Marta Torrejón, capitana de la selecció, va badar una mica en el refús després d'un aturada espectacular de la portera Sandra Paños, companya seva al Barça.
Potser això va fer que Jorge Vilda la deixés fora de l'equip en el tercer partit davant Xina donant l'oportunitat a Leila Ouahabi. La jugadora nascuda a Mataró, tot i que més vinculada a Vilassar de Mar, va ocupar el lateral esquerre on havia jugat Marta Torrejón en el segon partit. De fet Leila és la titular en el Barça en aquesta banda, mentre que Marta ocupa el lateral dret.

En aquest tercer partit Espanya es va haver de conformar amb un empat sense gols, però que li va valer per classificar-se en el segon lloc pel golaverage general (+1 per Espanya, 0 per Xina), i així ha passat a vuitens de final.