El Molinos mereix guanyar, però cau eliminat de la Copa en els penals

L'equip blanc-i-blau ha estat millor que el Parets, campió del grup 4t de 2a Catalana

Futbol Molinos - Parets

La UD Molinos ha tancat avui la magnífica temporada 2018-19 d'una forma molt digna, caient eliminat de la Copa Catalunya Amateur a la tanda de penals davant del Parets, un campió de grup de la categoria superior i que la temporada pròxima jugarà a 1a Catalana.

La veritat és que l'equip blanc-i-blau ha estat superior a l'equip vallesà durant quasi tot el partit. Ha frenat la sortida impetuosa dels visitants i durant quasi tota la primera part ha dominat el centre del camp, amb Joan, Jorge i Isra, lligant molt bon joc, i gaudint d'un parell de bones ocasions a peus de Jorge, que en una ha xutat una mica desviat en un u contra u davant el porter visitant i en l'altra s'ha trobat amb la bona intervenció d'aquest. També el porter paretà s'ha lluït en una falta molt ben llançada per Isra.

Futbol Molinos - Parets

Quan faltaven pocs minuts en la seva primera aproximació amb perill, en una pilota penjada, els visitants han marcat, però el col·legiat ha anul·lat el gol a instàncies del seu auxiliar per falta prèvia.

Als pocs minuts de la represa un defensa visitant ha comès unes clares mans dintre de l'àrea i l'àrbitre ha assenyalat un penal, que no ha estat gens protestat pels visitants, i Javi Bustos l'ha transformat en el primer gol.

190616Fu_MOL_PARPenal

Després han anat passant els minuts i l'equip local, amb una defensa molt segura mantenint un alt nivell amb Sergio López i Artero a la zona central, no passava massa angúnies. I en atac s'anaven trobant espais i un centre xut de Saldaña s'ha anat a estavellar al pal.

190616Fu_MOL-PARETS

Però en els darrers minuts l'equip visitant s'ha llançat a l'atac i a la sortida d'una falta llançada des de la dreta han pogut empatar en una bona rematada de cap.

Això ha portat la decisió final als penals i els vallesans han estat més encertats i seran els que jugaran, ja en el mes d'agost, les semifinals d'aquesta Copa. Destacar que a les files del Parets hi han jugat dos ex-jugadors del CE Mataró com Cristian Pérez i Kiku Parcerisas.

UD MOLINOS 1-1 PARETS (3-5 en els penals)

UD MOLINOS: Dani Ramos, Héctor (Micky 75'), Sergio López, Artero, Carmona (Mamadou 55'), Isra, Jorge, Joan, Bustos, Toni Martín (Albert Roca 75') i Pereira (Saldaña 38').
GOLS: 50' BUSTOS de penal (1-0); 85' Sergio (1-1).