El Molinos elimina el CE Mataró i continua endavant a la Copa Catalunya

El campió de 3a va superar el de 2a després d'un empat a dos i una llarguíssima tanda de penals

190531Fu_Molinos-CEM1

La UD Molinos va superar el CE Mataró, després d'una llarguíssima tanda de penals, i continua endavant a la Copa Catalunya Amateur que disputen els campions de les diferents categories. El campió de 3a va demostrar un molt bon nivell de joc i va eliminar el de 2a en el derbi disputat el dijous al vespre al Municipal de Vista Alegre Molins.

190531Fu_Molinos-CEM2

En el moment de sortir al camp els dos equips ja es van fer mútuament el passadís pels seus títols de campions i després el matx es va disputar enmig d'una total esportivitat.
Des del primer moment es va veure que l'equip local estava molt ben plantat en defensa i a l'equip groc-i-negre li costava arribar a crear situacions de gol.

 

190531Fu_Molinos-CEM4

En un contraatac local Joan va servir una pilota en profunditat perquè Javi Bustos, l'ex-jugador groc-i-negre, marqués el primer gol, superant la sortida de Pol, que uns moments abans ja s'havia lluït en una bona intervenció.

190531Fu_Molinos-CEM5


No va ser fins a l'últim minut de la primera part que va poder empatar el Mataró. Ho va fer arran d'un penal, força protestat dels blanc-i-blaus, i que va transformar Samuel Bayón.

190531Fu_Molinos-CEM6

A la represa el Mataró va començar creant alguna oportunitat a peus d'Aitor, però novament es va avançar el Molinos amb un gol d'Artero des de dins de l'àrea petita. Els de Raul Monroy ja van atacar a la desesperada i en l'última jugada del partit Isma va rematar un córner per portar la decisió als penals.

La tanda de penals va ser llarguíssima. Quan un marcava l'altre també i quan un fallava, també ho feia l'altre. Fins que en la 13 ronda, va fallar el Mataró i va marcar el Molinos, en el penal número 26 de la tanda per establir el 9-8 i passar ronda en la Copa Catalunya.

 

UD MOLINOS 2-2 CE MATARÓ (9-8 als penals)

UD MOLINOS: Dani, Hèctor (Pereira 58'), Sergio López, Artero, Mamadou, Isra (Jordi Cano 84'), Joan, Serfgi Carmona (Micky 84'), Javi Bustos (Alberto 73'), Toni Martín (Rubén 58') i Jorge (Uri Martín 84').
CE MATARÓ: Pol, Andoni, Isma, Adrián, Víctor Yustos (Mamadou 70'), Parri (Aitor Vàzquez 75'), Ferran Barrera (Sergi 46'), Aitor (Marc Pascual 75'), Kique, Ricky (Uri 58'), Samuel (Toni 58').
GOLS: 32' BUSTOS (1-0); 44' SAMUEL de penal (1-1); 62' ARTERO (2-1); 90' ISMA (2-2). En la tanda de penals el Molinos en va marcar 9 de 13 i el CE Mataró només 8.