El dijous cita de campions al Municipal de Vista Alegre Molins

La UD Molinos i el CE Mataró juguen en eliminatòria de la Copa Catalunya

190530Fu_MolinosCEM

Avui dijous a les 21 hores el Municipal de Vista Alegre Molins rep un partit molt interessant entre els dos equips mataronins que aquesta temporada s'han proclamat campions de les seves lligues respectives i gràcies a això participen a la Copa Catalunya Amateur. La UD Molinos, campió del grup 4t de 3a Catalana, rep el CE Mataró, campió del grup 2n de la 2a Catalana.

És un partit inèdit a nivell oficial entre els dos equips de dos clubs que mai han coincidit en la mateixa categoria.

Recordem que l'equip blanc-i-blau que dirigeix Juanjo Palma ha acabat primer de la 3a Catalana amb 76 punts, 23 partits guanyats, 7 empatats i 4 perduts, 86 gols a favor i 37 en contra.
L'equip groc-i-negre que entrena Raul Monroy ha acabat primer del seu grup de 2a Catalana amb 75 punts, 23 partits guanyats, 6 empatats i 5 perduts, 83 gosl a favor i 37 en contra.

Com es pot veure els números són molt semblants, però està clar que el CE Mataró és favorit per ser de superior categoria. Però el fet que el rival jugui a casa, i la motivació extra d'alguns dels seus jugadors que havien vestit de groc-i-negre,  igualarà de ben segur el matx, que promet moltes emocions.