L'encert d''Àngelgol' permet al CE Mataró retrobar-se amb el triomf (3-1)

Els groc-i-negres es retroben amb el gol i es situen en zona de ‘play-off’ d’ascens

CE MATARÓ: Miguel Ángel, José, Ballús, Kiku, Manolo Jiménez, Fernando, Óscar (Jordi Rodríguez 61’), Jonathan, Àngel (Samuel 80’), Molina i Sauras (Àlex Ortiz 69’).
FE FIGUERES: Duran, Cristian, Santiago, Alfiber, Adam, Ivi, Almendros (Costa 68’), Marc Pujol (Troyano 75’), Xumetra, Jordi Roca i Jaume Duran.
ÀRBITRE: Sr. Oliva Bueno. Va ensenyar targetes grogues a Molina del Mataró i a Ivi, Troyano i Alan (aquest mentre escalfava) del Figueres.
GOLS: 34’ Falta que llença Kiku des de la dreta i rematada de cap d’ANGEL ajustada al pal que el porter atura quan ja ha traspassat la línea (1-0); 38’ Triangulació entre ÀNGEL i Molina que acaba el primer amb un xut col·locat des de la frontal que entra per tot l’escaire deixant clavat a Duran (2-0); 59’ Falta directa des de la frontal de l’àrea que transforma de forma impecable Marc Pujol (2-1); 74’ Passada endarrerida de Cristina que intercepta ÀNGEL, el qual després d’avançar uns metres i veient el porter visitant avançat marca de esplèndida vaselina (3-1).

El Mataró es va retrobar amb el triomf després de quatre jornades sense tastar-lo, davant d’un bon equip que va demostrar el perquè de la seva posició a la taula i de les seves quatre darreres victòries consecutives. D’aquesta manera els groc-i-negres, que van fer un bon partit i van retrobar la capacitat golejadora amagada en els darrers partits, tornen a situar-se a la zona de “play-off” d’ascens.

Des del primer moment es va veure un jove equip figuerenc molt ben situat al camp i amb una esplèndida condició física i tècnica, que va posar les coses difícils a l’equip de Jaume Creixell. El primer quart d’hora va ser de tempteig amb molt de joc al centre del camp intentant agafar el control del partit. La defensa local es mostrava impenetrable impendint que Miguel Àngel hagués d’intervenir, però l’atac groc-i-negre tampoc trobava forats per penetrar i la primera ocasió de gol no va arribar fins als 16’ quan Sauras en immillorable posició va enviar una volea per damunt del travesser. El capità va voler esmenar l'errada pocs minuts després amb una gran jugada per la banda dreta que va acabar amb una centrada que Àngel va rematar de cap fora quan tenia tota la porteria a disposició.

Incansable treball dels migcampistes
El treball incansable dels migcampistes Jonathan i Fernando va permetre que els groc-i-negres acabessin dominant la situació i en el darrer tram de la primera part van arribar els gols que feia tant de temps que s’esperaven, obra del golejador Àngel López primer en un esplèndid remat de cap i després en un xut col·locat després d’una jugada molt ben trenada que van demostrar la versatilitat i la qualitat del davanter centre groc-i-negre.

Amb avantatge al marcador el Mataró va sortir a rematar la feina a la represa i en els deu primers minuts va tenir tres clares ocasions, primer a peus d’Óscar que completament sol davant Duran va xutar fora i després dues més a peus d’Àngel.

El bon futbol dels figuerencs posa la por al cos
Però els figuerencs no es rendien, demostrant en bon futbol que tenen a les botes, i arrel d’un contratac van disposar d’una falta directa que els va permetre reduir el marcador i tornar a posar la por al cos dels aficionats locals, molts dels quals no acaben d’apreciar del tot el bon treball que està fent l’equip que dirigeix Jaume Creixell.

El partit es va trencar durant uns minuts vibrants amb els dos equips buscant el gol. El Mataró s’imposava netament al centre del camp, però els ràpids contratacs visitants portaven perill. En el quart d’hora que va transcórrer després del gol visitant el Mataró va disposar de quatre bones ocasions, la millor en una vaselina llunyana de Fernando que va sortir fregant el travesser, i la FE Figueres de dues, fins que Àngel López va completar de forma genial el seu “hat-trick” aprofitant un regal del capità visitant i tornant la tranquil·litat a les grades.

Els 12 gols d’Àngel López
I el golejador mataroní, que ja ha arribat a la xifra de 12 gols, abans de ser canviat perquè rebés l’aplaudiment del públic, encara va tenir ocasió de fer el quart en una rematada de cap a centrada de Jordi que va sortir fora per poc.

Com ja hem dit s’ha de valorar molt el treball de l’equip groc-i-negre que es va mostrar molt segur en defensa, amb Miguel Àngel molt bé sota pals, amb Manolo Jiménez impecable i Ballús cada vegada més entonat al centre de la defensa, amb José i Kiku eficaços a les bandes i amb Jonathan i Fernando recuperant pilotes i creant joc al centre del camp. Només faltaven els gols i després de més d’un mes sense marcar en joc a la lliga van tornar a arribar amb “Àngel Gol” com se’l coneixia a Sant Andreu, com a protagonista.