El CE Mataró perd l'últim partit de lliga a Sant Pol

L'equip groc-i-negre, tot i que no tenia transcendència, va fer un bon partit però sense encert rematador

Futbol CE Mataró - Sant Pol

El CE Mataró va tancar el diumenge a Sant Pol l'exitosa campanya de lliga de la 2a Catalana, en la qual ha obtingut el títol i l'ascens a 1a Catalana. No va poder-ho fer amb victòria, caient davant un equip que es jugava la permanència i va estar més encertat de cara al gol. L'equip groc-i-negre, sense cap mena de pressió, va fer un bon partit però no va tenir massa encert a l'hora de la rematada final.

A la mitja hora, quan l'equip de Raul Monroy ja havia tingut diverses arribades, l'equip local es va avançar a la sortida d'un córner i ja va jugar a veure-les venir.

Als deu minuts de la represa els santpolencs van marcar el segon, pràcticament en la seva segona arribada clara. A partir d'aquell moment el Mataró va prémer l'accelerador i Toni Muñoz, quan feia poc que havia entrat, va marcar d'un bon xut ben ajustat al pal. I pocs minuts més tard el mateix Toni va tenir l'opció d'empatar però va enviar un penal per sobre del travesser.

Al final va arribar la cinquena derrota de la temporada, com ja hem dit absolutament intranscendent. Els santpolencs van poder celebrar la permanència a 2a Catalana.

SANT POL 2-1 CE MATARÓ

CE MATARÓ: Pol, Aleix Cirera (Aitor Vázquez 60'), Dani Prieto (Fiti 56'), Isma, Víctor Yustos, Sergi (Parri 46'), Aitor González, Uri (Peque 75'), Samuel, Kique, Pedro (Toni Muñoz 65').
GOLS: 30' Sebastián (1-0); 57' Pacheco (2-0); 68' TONI MUÑOZ (2-1).

Els altres equips que pugen a 1a Catalana junt amb el CE Mataró com a campions de grup de 2a són L'Escala, Atlètic Sant Just, Parets, Alcarràs i el Valls, l'equip c0ntra el que l'equip groc-i-negre va perdre la promoció fa dues temporades.
Els altres tres sortiran de les eliminatòries entre els subcampions: Mollet - Artesa de Segre; Martorell - Bescanó i Caldes de Montbui - El Catllar.

L'equip cadet del CE Mataró puja a Preferent

L'equip cadet del CE Mataró va guanyar en l'últim partit de la lliga de 1a Catalana davant la Fundació Montgat per 2 a 0 i s'ha proclamat campió de lliga i obtenitn l'ascens a la Preferent Catalana.
Van jugar: Alberto Otero, Arnau Rodríguez, Hugo Marfil, Jan Tello, Guillem Plademunt, Arnau Casillas, Cristian Bedmar, Martí Pratdepadua, Albert Martínez, Pol Pérez i Ayoub Bensarghin. Com a suplents Iker Garcia, Sergi Ayma, Oualid El Hmidi, Iker Fernández, Marcelo Flores, Pau Sánchez i Arnau Roman.
Van marcar Plademunt i Flores.

190527Fu_CadetCEM