El CE Mataró és proclama campió i puja a 1a Catalana!

Ha guanyat de forma clara al camp del Parc barceloní per obtenir els punts necessaris per guanyar el títol de 2a Catalana

190512Fu_Ascens CEM

El CE Mataró ha guanyat per 0-5 al Municipal del Fort Pienc al carrer de la Marina de Barcelona davant el Parc i ha sumat els tres punts que li faltaven per ser campió de 2a Catalana de forma matemàtica quan encara queden dues jornades per acabar el campionat. D'aquesta manera el club groc-i-negre, que presideix Fran Seijo, aconsegueix el seu cinquè títol de lliga i a més l'ascens a 1a Catalana.

És aquest el cinquè títol de la història del club des que porta el nom de Club Esportiu Mataró. Abans n'havia aconseguit algun altre amb el nom d'Iluro Sport Club.

Uri obre el marcador en el primer minut de joc

Fa una mica més de quatre anys el CE Mataró va assolir també el títol de campió de 2a Catalana i l'ascens al camp de l'Energia a Sants guanyant per 0-6 al Dinàmic Batlló. Va ser un partit còmode al camp del cuer que es va encarrilar amb un gol d'Uri Martínez en el primer minut de joc.
Doncs avui s'ha repetit la història i el mateix Uri ha obert el marcador en el primer minut aprofitant una centrada de Kique per rematar a porta buida. Era una bona manera de començar per frenar un equip local que no s'hi jugava res però que mentre estigués a prop en el marcador podia ser perillós.

190512Fu_CEMParcUrigol

L'equip local pressionant bé i amb joc directe ha dominat la situació en els minuts següents, però quan s'havia superat el quart d'hora Samuel Bayón ha rematat una centrada d'Aleix Cirera per fer el segon i l'equip groc-i-negre ja ha jugat més tranquil. La defensa s'ha mostrat molt segura i tot i que els locals estaven prop de l'àrea no arribaven a crear situacions de perill.

190512Fu_Samugol

Ja en els minuts finals de la primera part el mig camp del Mataró ha controlat la situació i s'hauria pogut ampliar l'avantatge. Però Aitor ha topat per dues vegades amb les bones intervencions del porter local i Isma ha enviat una rematada de cap a la sortida d'un còrner fora per molt poc.
Ja en l'últim minut Moran ha fet la seva primera, i que seria única, intervenció dificultosa, per evitar el primer gol local.

190512Fu_CEMParc2

En l'últim quart de partit l'equip groc-i-negre sentencia

A la represa de seguida Uri ha estat a punt de tornar a marcar, en una vaselina que ha sortit fregant el travesser caient sobre la xarxa, fent que el davanter fins-i-tot celebrés el gol. Però s'ha hagut de continuar treballant per assegurar el resultat...
Amb els canvis i entrant homes de refresc i de qualitat equiparable, el Mataró ha pres totalment la iniciativa, amb ràpides transicions que feien molt de mal a la defensa local. Han anat arribant les ocasions, Aitor ha xutat al pal, després també Uri ha enviat un xut a la fusta, i el porter local s'ha lluït. Però al final Kique, que continua competint amb Aitor per marcar gols de gran categoria, avui ha marcat un gol olímpic, directe des del córner, per posar el 0-3 i portar la tranquil·litat absoluta a l'equip.

La feina l'han rematat Toni Muñoz aprofitant una assistència de Pedro i el mateix Pedro amb una magnífica vaselina superant la sortida del porter.

190512Fu_CEMParcGolPedro

Al final els jugadors han esclatat d'alegria i han celebrat aquest meritori títol amb els molts aficionats que els han anat a donar suport. Perquè en el món del futbol no és fàcil pujar de categoria i s'ha de valorar molt aquest èxit aconseguit, sobretot tenint els rivals que ha tingut el CE Mataró, sobretot aquest Mollet que acabar el campionat llançat.

UD PARC 0-5 CE MATARÓ

CE MATARÓ: David Moran, Aleix Cirera (Víctor Yustos 62'), Dani Prieto, Adrián Simón (Aitor Vázquez 62'), Isma Aguilar, Aleix Aznar "Parri" (Marc Pascual 62'), Adrian Redondo "Fiti", Aitor Gonzàlez, Kique Amador, Uri Martínez (Toni Muñoz 68'), Samuel Bayón (Pedro Pareja 68').
GOLS: 1' URI (0-1); 17' SAMU (0-2); 67' KIQUE (0-3); 71' TONI (0-4); 89' PEDRO (0-5).

Des d'aquí felicitem, a l'equip tècnic que encapçala Raul Monroy, als jugadors de la plantilla i a la Junta Directiva.
Han completat la plantilla al llarg de la temporada i són partíceps de l'ascens: Pol Andiñach, Sergi Sànchez, Cristian Fernàndez "Peque", Ricard Castrillo "Ricky", Andoni Sesma, Lluis Garcia, Ferran Barrera i Mamadou Diallo. Han jugat algun partit els juvenils Oliver Leiton, Adnane Ghailan, Felipe Schol, Xema Rodrigo i Aaron Vallejo. I també cal citar a Kiku Parcerisas i Guillem Creus, que ja van ser baixa.