El CE Mataró va a l'assalt del Fort Pienc en busca de l'ascens a 1a Catalana

L'equip groc-i-negre està a tres punts del títol de 2a Catalana quan falten tres jornades per acabar el campionat

170918Fu_ParcCEM

Si el diumenge passat el futbol mataroní va viure un gran dia amb l'ascens de la UD Molinos, aquest diumenge ho tornarà a ser si el Club Esportiu Mataró guanya al camp del Parc, al barri barceloní de Fort Pienc.

L'equip groc-i-negre està a tres punts del títol i l'ascens a 1a Catalana. Queden tres partits per disputar, però evidentment estaria bé aconseguir-lo ja en aquesta primera oportunitat, perquè els últims dos partits són dos derbis contra Premià de Mar i Sant Pol... que sempre són difícils.

L'equip de Raul Monroy juga el diumenge a les 12 del migdia al camp Municipal Fort Pienc, al carrer de la Marina, entre Glòries i la Ciutadella, i estaria bé que els bons aficionats estiguessin allà donant suport a un equip que ha fet una campanya magnífica i està a punt d'assolir l'èxit.

El Parc, està situat a la zona intermèdia, en 8è lloc, i sense més problemes classificatoris que intentar pujar algun lloc o evitar baixar-lo a la classificació. Té la permanència assegurada i està molt lluny dels llocs d'ascens i promoció. L'equip barceloní ha perdut al seu camp contra Mollet, Turó Peira, Molletense i Sant Pol, i per tant el líder, l'equip més golejador del campionat, està en condicions de guanyar-hi també. A la primera volta a Mataró l'equip groc-i-negre va guanyar per 3-0.

Futbol CE Mataró - Parc

El camp és de reduïdes dimensions i pot dificultar el joc groc-i-negre, però l'equip de Raul Monroy ja ha solucionat compromisos com aquest i més complicats, com quan va guanyar al camp del Turó Peira, quan aquest equip era colíder.

La temporada passada el Mataró només va poder treure un empat sense gols, que ara no valdria, a no ser que el Mollet i Turó Peira també fallessin en els seus partits, als camps del Canyelles i del Sant Andreu Atlètic.

L'equip juvenil rep el Barça B

El dissabte a les 18 hores l'equip juvenil també té un compromís important, i bonic de veure, ja que rep el Barça B, que és el segon classificat de la Lliga Nacional.
Per al CE Mataró és imprescindible obtenir el triomf si vol continuar aspirant a l'ascens a la Divisió d'Honor, a la vegada que ha d'esperar una ensopegada de la Unió Jabac Terrassa a casa seva contra el Bellvitge.

L'equip femení tanca la lliga

L'equip femení del CE Mataró tanca la lliga de 1a Catalana el diumenge a la tarda (17 hores) al Municipal del Centenari contra la Guineueta. És una bona ocasió per sumar un triomf, ja que el rival és el penúltim classificat. De tota manera serà difícil que l'equip groc-i-negre pugi de l'onzè lloc en què es troba, ja que l'equip que està un punt per sobre juga contra el cuer.