El CE Mataró guanya i es troba a tres punts de l'ascens

Ha superat el Canyelles, amb tres gols a l'últim quart d'hora

Futbol CE Mataró - Canyelles

El CE Mataró no podia fallar i no ha fallat. Ha derrotat el Canyelles per 4-1 amb més patiment del que indica el resultat final i ara ja es troba a només tres punts de l'ascens a 1a Catalana i té tres oportunitats per sumar-los: al camp del Parc, a casa contra el Premià de Mar i en l'últim partit a Sant Pol.

Cap dels dos equips aprofita les ocasions en la primera mitja hora

L'equip groc-i-negre ha dominat el partit davant una defensa visitant bastant feble, però durant la primera mitja hora de joc no ha tingut l'encert de marcar en cap de les múltiples oportunitats de què ha disposat. Es jugava bé i s'arribava però quasi sempre faltava l'última rematada.

Futbol CE Mataró - Canyelles

A l'altra banda el davanter en punta dels barcelonins, Kevin Marek Buksa, portava de corcoll ell sol a la defensa local i també ha tingut dues claríssimes ocasions, en els primers minuts, una d'elles salvada per Dani Prieto sota pals.

Marc Pascual obre el marcador, però els visitants empaten abans del descans

Ja superada la mitja hora, a l'sortida d'un córner, la pilota ha arribat a Marc Pascual que ha retallat un defensor i ha col·locat la pilota ajustada al pal, pel mig d'un bosc de cames, sense que el porter pogués impedir el primer gol. Era el primer gol amb el primer equip groc-i-negre d'un jugador sorgit de la pedrera.
Però quan ja estava esgotant el temps, el citat Kevin ha fet una bona jugada per la banda esquerra i ha enviat un xut creuat davant del qual res ha pogut fer Pol.

Futbol CE Mataró - Canyelles

Després de múltiples ocasions, dos gols en un minut solucionen el partit

S'havia de tornar a començar. El Mataró tenia paciència, més que el públic que s'anava posant nerviós. Les ocasions anaven arribant: Kique ha xutat fora per poc superant amb un toc suau al sortida del porter; un xut d'Aleix l'ha salvat un defensa quan anava a gol i a la sortidas del córner un altre defensa ha evitat el gol en rematada de cap de Dani; una altra rematada de cap, ara d'Isma, ha sortit fregant el travesser; un u contra u de Ricky ha acabat amb la pilota al pal...

190505Fu_CEMCanyellesIsmafora

Es veia a venir el gol i al final en una jugada ben trenada per la banda dreta, ha acabat amb una centrada que Ricky, amb un toc suau ha enviat al fons de la xarxa per fer el segon gol.

190505Fu_CEMCanyellesGolRicky

I quan encara s'estava celebrant el gol, Samuel, el nou fitxatge que debutava a casa, ha marcat un gran gol de vaselina des de 30 metres veient la posició avançada del porter.
En un minut s'havia solucionat la papereta... i ja en temps afegit Uri en un contraatac ha arrodonit la golejada.

190505Fu_CEMCanyellesSamu

CE MATARÓ 4-1 CANYELLES

CE MATARÓ: Pol Andiñach, Isma (Andoni 78'), Dani Prieto, Adrián ( Toni Muñoz 78'), Víctor Yustos, Parri, Marc Pascual (Samuel 58'), Aitor (Uri 69'), Aleix Cirera, Pedro (Ricky 64'), Kique.
GOLS: 33' MARC PASCUAL (1-0); 45' Kevin (1-1); 76' RICKY (2-1); 77' SAMUEL (3-1); 90'+2' URI (4-1).