Creixell afronta el partit d'avui a Osca amb optimisme

"El problema principal serà un camp impracticable, però veurem si hi ha sort i ho podem tirar endavant"

Avui el CE Mataró té la possibilitat de rubricar la classificació pels quarts de final de la Copa RFEF. Els groc i negres han de fer valer la renda de dos gols que van aconseguir en el partit d'anada jugat el dia de Reis al Municipal, però el tècnic Jaume Creixell és conscient que per estar tranquils han de fer algun gol.

Per l'entrenador del Mataró és lògic que acusin la càrrega de partits, però és optimista: "Som un equip no professional i portem dos partits cada setmana durant bastant temps. Amb 3-1 ho tenim una mica encarat però hem de fer un gol. El problema principal és que el camp estarà gelat i impracticable, però veurem si hi ha sort i ho podem tirar endavant."

Un altre handicap serà la baixa de dos jugadors important com són Jonathan i Molina, per motius laborals, cosa que obligarà a introduir canvis a l'onze inicial. I respecte al rival d'avui assegura que no és un equip gaire ofensiu, ja que "acostuma a fer joc molt directe amb un 4-1-4-1 buscant el contraatac", tot i que suposa que avui canviaran una mica l'estratègia.

Content amb l'equip
Pel que fa a la lliga, l'entrenador assegura que al principi de temporada ja tenien la il·lusió d'estar a dalt i espera que duri molt. "Aquest any serà molt difícil perquè qualsevol equip s'hi pot posar, però tant de bo nosaltres podem ser-hi, perquè el meu caràcter és que vull quedar sempre el primer. No és una cosa que ens preocupi molt però si que ens agradaria", conclou.

Per últim, Creixell creu que de l'equip no acusa "falta de gol" i fins i tot s'ho pren amb certa ironia: "Això de que falta el gol... fixa't tu, nosaltres anem a tres punts del primer i diuen que falta el gol. Si haguéssim tingut la regularitat de gols no de resultats, perquè l'equip està jugant molt bé, hauríem acabat ja la lliga, no hi hauria emoció... perquè portaríem nou o deu punts més, no? Jo crec que a tres punts del primer no hi ha ratxa negativa, és positiu tot".