El Molinos guanya al camp del segon i està a tres punts de l'ascens a 2a Catalana

La UD Cirera se situa en plaça de promoció d'ascens i La Llàntia guanya el derbi de la jornada

El Molinos va guanyar al camp del segon classificat i es queda a només un triomf de l’ascens a 2a Catalana, que pot arribar el pròxim diumenge en la visita del Vilassar de Mar B.

També el Cirera i La Llàntia mantenen el seu bon moment. Els cirerencs van golejar i ja ocupen plaça de promoció d’ascens. Els llantiencs van sumar l’onzena victòria seguida en el derbi contra Cerdanyola i estan a només 4 punts del Cirera. Els vermells, en mal moment, estan en zona de descens.

El Pla d’en Boet va trencar la seva mala ratxa i encara té esperances de salvació.
La Mataronesa, el “rei dels empats”, va tornar a igualar i es manté en zona tranquil·la.

SANTVICENTÍ 0-1 UD MOLINOS

UD MOLINOS: Dani, Mamadou, Cano (Roca 80’), Artero, Sergio López, Isra, Bustos (Rubén Moreno 80’), Jorge, Toni Martín (Hèctor 54’), Joan (Aitor Moreno 69’) i Pereira.

El líder ja porta 16 setmanes sense perdre i està a un sol triomf de l’ascens.
Un gol de Sergio López, quan faltava poc per al descans, van donar avantatge als blanc-i-blaus. A la represa l’autor del gol va veure targeta vermella, però els molinencs van defensar bé per sumar un triomf vital.

190429Fu_Molinos vestidor

LA LLÀNTIA 4-3 CERDANYOLA

AD LA LLÀNTIA: Joan, Yusupha (Yakhuba 74’), Hassan, Salvia, Paby, Saiku (Sergio 74’), Isma, Jerreh, Guedes (Ibra 65’), Said (Díaz 82) i Ibu.
AEiLL CERDANYOLA: Omar, Sergi, Valero, Raul, Almirón (Mady 74’), Mas, Romero (Soufian 81’), Carrasco (Valle 73’) (Drame 81’), Touré, Delgado i Àlex (Serra 26’).

El derbi de la jornada va ser trepidant. Els locals es van avançar a la primera part amb un 3 a 0, amb dos gols d’Ibu i un de Saiku. Però a la segona part van reaccionar els vermells, que estan amb l’aigua al coll, i amb dos gols de Serra i un de Touré, van estar a punt de remuntar. Els locals a la represa només van marcar de penal transformat per Said.

190429Fu_laLlantiaCerdanyola

UD CIRERA 4-0 CABRILS

UD CIRERA: Toni, Isaac (C. Flores 83’), Karamba, Ximillo, Cristian R., Juako, Agus (Frank 68’), Yustos, Joel (Aleix 56’), Izar (Gianluca 71’), Baba (Bernat 83’).

L’equip cirerenc va sortir amb molt bona actitud i va fer un gran partit obtenint un triomf que els situa ja en posició de promoció d’ascens.
A la primera part van marcar Agus i Izar i a la represa Aleix, que havia entrat per Joel lesionat, va tancar la golejada amb dos gols en pocs minuts.

190429Fu_Cirera

PLA D’EN BOET 5-4 VILASSAR DALT

PLA D’EN BOET: Jairo, Javi, Joel (Ordóñez 66’), Charro, Carrasco, Valencia (Montes 70’), Adama, Farissi, Barris (Cano 87’), Eric i Vela (Cortés 87’).

L’equip groc-i-blau va trencar la mala ratxa després de 9 jornades sense guanyar, i ho va fer en un partit sensacional contra un dels equips de la zona alta. Se situen a 5 punts de la zona de salvació quan en queden 12 per jugar.
Al minut 20 ja guanyaven per 3 a 0 amb gols de Javi, Barris i Eric. Després els vilassarencs, van marcar dos gols, replicats per Adama, per posar el 5-2 al marcador. En el tram final es va patir una mica però es van salvar els tres punts.

190429Fu_BoetVilassarDalt

UD MATARONESA 1-1 FUNDACIÓ MONTGAT

UD MATARONESA: Tavares (Palomino 46’), Dembo, Miguel, Nogales (Bofarull 60’), Guti, Hidalgo (Vega 60’), Badre (Carlos 45’), Jonatan, Mendy, Sissoko i Navarro.

Els montgatencs, que lluiten per evitar el descens, es van avançar molt aviat, i Dembo va empatar quan quedaven vint minuts per al final, per establir el que és el 10è empat de la temporada dels arlequinats, que ja tenen permanència assegurada.