El CE Mataró trenca la mala ratxa i està a sis punts de l'ascens

L'equip groc-i-negre ha patit per guanyar a Pubilla Casas i necessita dues victòries en els quatre partits que queden

190427Fu_PubillaCasasCEM

El CE Mataró ha trencat la seva mala ratxa de tres partits sense guanyar i ha guanyat al camp del Pubilla Casas, un equip de la zona baixa però que ha creat molts problemes al líder que ha hagut de remuntar a la segona part.

Amb aquests tres punts l'equip groc-i-negre es queda a només sis punts de l'ascens. El Mollet el perseguidor directe, que també ha guanyat, està a 6 punts. Però el Mataró li té el golaverage guanyat. Però la marxa imparable dels molletencs sembla que obligarà l'equip de Raul Monroy a sumar aquests sis punts en les quatre jornades que queden. El primer pas el pròxim diumenge dia 5 a casa davant el Canyelles.

El partit no ha començat bé per al Mataró, ja que el quart d'hora de joc l'equip local s'ha avançat. Després, durant la resta de la primera part i el primer quart d'hora de la segona, l'equip groc-i-negre ha tingut moltíssimes ocasions de gol, però han topat amb una grandíssima actuació del porter local.

Al final Kique Amador ha trobat el forat ja superat el quart d'hora de la segona part i de seguida l'equip hospitalenc ha patit dues expulsions per acumulació i el Mataró ho ha tingut més fàcil per acabar sumant els tres punts. Primer el debutant Samuel Bayón ha avançat el seu equip de vaselina i després Toni Muñoz ha posat la sentència.

PUBILLA CASAS 1-3 CE MATARÓ

CE MATARÓ: Pol Andiñach, Aleix Cirera, Isma, Dani Prieto, Mamadou, Parri (Toni Muñoz 77'), Fiti (Peque 57'), Aitor, Kique, Uri (Samuel 53'), Pedro (Ricky 68').
GOLS: 17' Velarde (1-0); 64' KIQUE (1-1); 74' SAMUEL (1-2); 87' TONI MUÑOZ (1-3).