El CE Mataró s'ha de retrobar amb el triomf el dissabte

S'ha incorporat el davanter Samuel Bayon, un rodamon del futbol amb molta experiència en categories superiors

Futbol CE Mataró - Pubilla Casas

Aquest dissabte el CE Mataró s'ha de retrobar amb el triomf al barri de Pubilla Casas a l'Hospitalet per tal de consolidar-se en el lideratge de la 2a Catalana i acostar-se una mica més a l'ascens.

L’última aturada del campionat de 2a Catalana, va ser per Carnestoltes a finals de febrer, després de 23 partits disputats, i el CE Mataró era líder, igualat amb el Turó Peira a 54 punts. En aquell moment l’equip groc-i-negre havia perdut 3 partits i n’havia empatat 3 més. En els sis partits següents n’ha perdut 1 i n’ha empatat 2. El problema és que han estat seguits i això ha provocat dubtes en l’aficionat, però s’ha de tenir confiança en l’equip. El Turó Peira ho ha fet pitjor i d’aquests 6 partits n’ha perdut dos (un a casa contra el Mataró) i n’ha empatat 4. Ara l’amenaça és el Mollet, que porta una molt bona ratxa, és l’equip menys golejat i s’ha situat a 6 punts. Al final de la 1a volta els molletencs estaven a 11 punts i per tant n’han recuperat 5 en 12 partits. Molt seria que ara en recuperessin 7 en els 5 partits que queden.  Però vaja, no val a confiar-se...

Aquest dissabte dia 27 a la tarda (17:45 h) l’equip groc-i-negre, que és l’equip més golejador del campionat, ha d’anar a guanyar al camp d’un equip de la zona baixa. El rep el Pubilla Casas, que s’està jugant la permanència i ha guanyat els dos últims partits. Però al seu camp ha perdut 6 partits i el líder no hi pot fallar. A la primera volta se’ls va guanyar per 6 a 1.

Arriba un reforç de categoria per a la davantera

El CE Mataró incorpora per aquest tram final de temporada al davanter Samuel Bayón. És un jugador mataroní amb passat a l'equip groc-i-negre on va formar part de l'equip que l'any 2005 va guanyar la Copa RFEF en la final contra el Benidorm.
Després Samuel, que ja té 36 anys, es va convertir en un rodamon del futbol, jugant a equips de molt de nivell i amb gran experiència en categoria superiors. Ha jugat al Burgos, Alavés, Badajoz, Cartagena, Benidorm, Orihuela, Badalona, Llagostera i últimament a la Grama. Fins i tot ha estat algunes temporades a Itàlia (Palazzolo o Gaeta) i Eslovàquia (Michalovce).

190425Fu_Samuel

El que queda fins al final

Equip

Punts

30a j

31a j

32aj

33aj

34aj

CE Mataró

65

Pubilla Casas (16è)

CANYELLES (11è)

Parc (10è)

PREMIÀ (6è)

Sant Pol (17è)

Mollet

59

Molletense (7è)

PUBILLA CASAS (16è)

Canyelles (11è)

PARC (10è)

Premià (6è)

Turó Peira

58

Valldoreix (5è)

YOUNG TALENT (13è)

S.Andreu At. (14è)

EUROPA B (8è)

Molletense (7è)

Partits en majúscula a casa, i en minúscula a fora.

L’equip femení juga a casa i el juvenil a fora

L’equip femení del CE Mataró, que és 11è de 1a Catalana, juga el diumenge a la tarda al Municipal del Centenari a les 16:30 hores rebent el Montcada, equip que està dos llocs i dos punts per sobre. És una bona oportunitat per fer un salt cap amunt.

L’equip juvenil del CEM, que està en posició d’ascens a Divisió d’Honor, juga el diumenge a les 12 hores a Sabadell contra el Mercantil, un equip que està 22 punts per sota, però davant el qual l’equip groc-i-negre no es pot pas confiar.