Aleñà obre el marcador en la victòria del Barça a Vitòria

El mataroní ha fet un molt bon partit i l'equip blaugrana està a tres punts del títol de lliga

El mataroní Carles Aleñà ha estat titular avui dimarts en el partit que el Barça ha jugat i ha guanyat (0-2) a Vitòria, a Mendizorrotza, el camp de l'Alavés, i ha aprofitat l'oportunitat per marcar el gol que ha obert el marcador.

190423Fu_Aleñàmarca

El Barça ha donat un pas més cap al títol de lliga, que ara li queda a només tres punts. De fet si l'Atlètico de Madrid perdés demà davant el València el Barça ja seria campió. Si no, ho serà el dissabte guanyant el Llevant al Nou Camp.

Carles Aleñà ha fet un bon partit, compartint mig camp amb Busquets i Arturo Vidal, durant 86' fins que ha estat substituït per Arthur.
Als 8 minuts de la segona part ha marcat el primer gol del partit aprofitant una centrada de Sergi Roberto, que va deixar passar Suàrez perquè rematés el mataroní ajustat al pal.
És aquest el seu segon gol a la Lliga després del que havia marcat a casa contra el Vila-real.