L'afició andreuenca rep Àngel i Jiménez amb una pancarta d'agraïment

Els Andreuencs van voler homenatjar la tornada al Narcís Sala de dos "vells mites" de l'equip

Amb una gran posada en escena i una frase d'agraïment a la seva entrega passada, la penya Andreuencs va protagonitzar una gran rebuda als ara groc-i-negres Àngel i Manolo Jiménez. I això va passar en el món del futbol, en què s'acostuma a parlar més de les aficions per les seves males obres (accions radicals, pancartes ofensives o crits racistes) que per coses positives. Per sort, fets com aaquest demostren que hi ha aficions amb grans dosis d'esportivitat.

El diumenge al Narcís Sala de Sant Andreu es va viure l'altra cara de la moneda. Els aficionats més visibles de l'equip quadribarrat van rebre Àngel i Jiménez amb una pancarta que deia "Eterns Andreuencs", i al final van desplegar tres impressionants pancartes agraint la seva entrega i fins i tot els van entregar un obsequi. Un bonic homenatge que demostra l'esportivitat d'algunes aficions amb alguns jugadors, sense deixar-se portar pel rencor de veure'ls jugant defensant uns altres colors.

La frase desplegada en tres pancartes demostra el bon record que els dos jugadors van deixar a Sant Andreu: "En un futbol mercenari, la vostra entrega i coratge es van convertir en bandera i símbol de la nostra història".

Quatre retorns
El partit d'ahir va suposar el retorn de quatre exjugadors del Sant Andreu i del tècnic Jaume Creixell al que havia estat el seu camp. Els homenatjats van ser el golejador i el capità de l'equip que es va classificar dos temporades seguides pel play-off d'ascens a 2a B. Després, però, els dos jugadors van marxar per la porta del darrera segons sembla per culpa de l'expresident del club andreuenc.