El CE Mataró només empata a casa i es complica la vida

La diferència amb el segon, que ara és el Mollet, es redueix a 6 punts, quan en queden 15 per disputar

Futbol CE Mataró - Molletense

El CE Mataró no ha pogut reaccionar a les dues ensopegades que portava, només ha pogut empatar a casa contra el Molletense, i encadena ja tres jornades sense guanyar. Tot i això continua líder de la 2a Catalana, però amb un punt menys d'avantatge sobre el segon classificat, que ara és el Mollet que ha superat el Turó Peira a la classificació. L'avantatge és de 6 punts, quan en queden 15 per disputar, i això vol dir que l'equip groc-i-negre, que té el golaverage guanyat amb el Mollet, està a 9 punts del títol i de l'ascens.
Però s'ha de canviar ràpidament la dinàmica de resultats o la cosa es pot complicar molt d'aquí al final. L'equip de Raul Monroy només ha sumat 2 dels últims 9 punts possibles i en canvi el Mollet ha sumat els últims 12 punts, amb 11 gols a favor i cap en contra.

El partit d'avui, contra un dels quatre equips que han pogut derrotar el Mataró al llarg del campionat ha mantingut la tònica dels últims, amb un equip groc-i-negre intentant controlar el partit, però sent poc precís, amb moltes pèrdues de pilota al darrere i al centre del camp, i poca efectivitat dins l'àrea.

Final dolent de la primera part... que hauria pogut ser pitjor

A la primera part l'única ocasió clara l'ha tingut Aleix Cirera al quart d'hora de joc, però el porter visitant ha aturat bé en l'u contra u. Després el Mataró ha tingut bons minuts però en les pilotes que arribaven a l'àrea amb perill mai hi havia un rematador local, davant una defensa visitant molt ben col·locada i amb pocs efectius a la davantera local.
Quan millor estava jugant l'equip local una pèrdua de pilota ha suposat un contraatac visitant que ha agafat la defensa local descol·locada i, a més, el xut del punta molletenc l'ha desviat Dani Puerto cap al fons de la porteria de Morán.
Uns minuts després Parri ha comès penal, però, per sort, en aquesta ocasió Morán ha estat encertat i ha aturat el llançament des dels 11 metres.

Reacció a la represa, però sense completar la remuntada

A la represa, com era d'esperar el Mataró ha pres la iniciativa. Als 4' una rematada de Peque l'ha salvat un defensa quan es cantava el gol, i poc després en un tres contra dos, el porter visitant ha aturat la rematada de Ricky. I encara abans del quart d'hora una bona centrada de Mamadou l'ha rematat Kique de volea des del punt de penal, però la pilota ha sortit fregant el pal. Es veia a venir el gol i al final una centrada de Parri l'ha rematat Uri, que acaba d'entrar feia poc, en un gol de davanter centre pur, avançant-se al porter i defensa rivals.

Futbol CE Mataró - Molletense

Uns minuts més tard el Molletense s'ha quedat amb 10 jugadors, però els atacs del Mataró s'han limitat a pilotes penjades i algun xut de falta, que no han donat massa problema a la defensa i al porter visitant.

Al final s'han escapat dos punts, i l'equip ha entrat en una ratxa negativa, que s'hauria de trencar el pròxim dia 27 al camp del Pubilla Casas a l'Hospitalet de Llobregat, recobrant la confiança en les pròpies possibilitats.

Tot i l'empat el CE Mataró conserva la imbatibilitat a casa, on fins ara ha cedit quatre empats. I això és una cosa no massa senzilla d'aconseguir...
L'última temporada en la qual l'equip groc-i-negre va acabar un temporada imbatut a casa va ser la 1972-73 a Preferent, cedint també quatre empats.
I d'alló ja fa 46 anys!!

CE MATARÓ 1-1 MOLLETENSE

CE MATARÓ: Morán, Andoni (Fiti 60'), Dani Prieto, Isma, Mamadou (Víctor Yustos 77'), Parri, Marc Pascual (Toni Muñoz 88'), Peque (Pedro 60'), Aleix Cirera, Ricky (Uri 69'), Kique.
GOLS: 34' Sepúlveda (0-1); 74' URI (1-1).