Cerdanyola i Cirera s'enfronten en el derbi de 3a al Camí del Mig

A la mateixa hora a Pla d'en Boet, l'equip local es juga quasi totes les seves opcions de permanència

Futbol Cirera - Cerdanyola

La jornada de 3a Catalana de futbol ens porta un altre derbi local. Com la setmana passada es juga al Camí del Mig i entre dos equips que ara mateix el comparteixen, degut a les obres que s'estan fent al Municipal de Cirera: el Cerdanyola AEiLL, com a local i la UD Cirera, com a visitant. Aquest partit es jugarà a les 17 hores del dissabte.
L'equip local portava una ratxa dolentíssima, però la va trencar el diumenge passat guanyant per 0 a 1 a la UD Mataronesa en el mateix Camí del Mig, en un partit que no va acabar, però s'ha donat per acabat.
Ara la UD Cirera és 3r amb 56 punts, a només dos punts del lloc de promoció, i el Cerdanyola AEiLL ocupa la 15a plaça amb 24 punts, sortint de la zona de descens en què es trobava.

Està clar que els dos equips tenen objectius ben diferents, els locals busquen la permanència i els visitants fer-se amb el lloc de promoció.

Futbol Pla d'en Boet - Montgat

A la mateixa hora es juga l'altre partit de la jornada que es disputa a la nostra ciutat. Serà al Municipal de Pla d'en Boet, on l'equip local, cuer amb 18 punts, rep el Masnou Atlètic, que és penúltim amb 21.
Partit clau per als groc-i-blaus, ja que estan a la cua i reben un rival directe i una nova derrota quasi els condemnaria al descens a 4a.

Els altres tres equips mataronins de la categoria juguen fora de casa:

Cabrils (8è amb 44 punts)- UD Mataronesa (10è amb 38), dissabte 18:15 hores

Veurem afecten les sancions per l'últim partit a l'equip arlequinat.

Vilassar Dalt (5è amb 54 punts)- UD Molinos (líder amb 66 punts), dissabte 18:45 hores

El líder busca la 15a jornada seguida d'imbatibilitat

Arenys Mar (7è amb 44)- AD La Llàntia (6è amb 52), diumenge 12 hores

Els llantiencs han guanyat els últims 9 partit i van per la desena.