El CE Mataró va cap al “Cor de la ciutat”

Als mataronins els espera un gran partit al camp del Sant Andreu

Ha acabat la primera volta amb el CE Mataró situat en una zona de «play-off» que es disputen aferrissadament nou equips, que ara mateix estan separats només per tres punts. L’Hospitalet s’ha acabat proclamant campió d’hivern gràcies a tres victòries en els tres darrers partits de la primera volta. Han estat tres partits en els quals el Mataró, després d’haver-se col·locat líder, només ha pogut sumar dos punts, perdent l’oportunitat d’obrir un important forat a la classificació. Però de moment l’equip groc-i-negre, respe-ctat per tothom, està ficat en aquesta apassionant lluita per les quatre primeres places, i fins ara amb l’enorme avantatge d’haver obtingut molts bons resultats contra quasi tots els altres aspirants, amb excepció de la derrota a casa davant del Reus.

Cap al “Cor de la Ciutat”
El CE Mataró juga diumenge al migdia al camp d’un dels equips històrics del futbol català com és el Sant Andreu, ara presidit per Joan Gaspart, i que als anys cinquanta i als setanta va tenir dues llargues estades a la 2a Divisió estatal. Al primer partit de lliga va costar molt doblegar l’equip quatribarrat i al seu terreny de joc s’ha mostrat molt fort, fins al punt que és l’únic equip que es manté imbatut a casa, amb només dos empats cedits davant de Balaguer i Peralada, amb 18 gols marcats i només quatre d’encaixats.

Però el Mataró té molts bons números ja que és l’equip que més ha puntuat fora de casa, amb només dos partits perduts, 12 gols marcats i només 7 d’encaixats en nou partits com a visitant. Per tant es preveu un partit del màxim interès. La darrera visita del Mataró a Sant Andreu, al «cor de la ciutat», es remunta a la temporada 98-99 en que els andreuencs baixarien a 1a Catalana i el resultat va ser de 0-1 amb gol de Sergi Mascarell. La temporada anterior també havia guanyat el Mataró per 1-3.

Rivals a 3a Estatal
El Sant Andreu ja havia estat rival del CE Mataró quan l’equip groc-i-negre va debutar a la 3a Divisió Estatal. Aleshores el triomf va ser per als barcelonins, que van quedar campions pujant a 2a Divisió, per 3-2. El balanç global dels 18 partits jugats és de 9 victòries locals (amb un 5-1 la 80-81), 5 empats i 4 victòries mataronines (amb un 0-4 la temporada 60-61).