El CE Mataró no pot fallar a casa, en el seu camí cap a 1a

El diumenge a la tarda rep el Molletense al Municipal del Centenari

CE Mataró 2-0 Molletense

El CE Mataró no pot tornar a fallar al Municipal del Centenari. Després de l'ensopegada de fa quinze dies davant el Sant Andreu Atlètic, amb un empat a zero, i de la derrota al camp de l'Europa B del passat cap de setmana, el líder no es pot permetre cedir més punts a casa. De moment ha tingut sort perquè el seu immediat perseguidor, el Turó Peira, en aquestes dues jornades només ha sumat 2 punts i per tant l'avantatge només s'ha reduït en un punt, i encara és de 7, quan en queden només 18 per disputar. Sembla que l'anhelat ascens a 1a Catalana és a prop, però no val a badar.

El diumenge a les 17 hores l'equip groc-i-negre rep el Molletense, que va ser el seu segon botxí en aquesta lliga, quan es va perdre per 3 a 1 a Mollet. El rival no està especialment ben classificat. És 8è amb 41 punts, a 23 del Mataró, però ha guanyat 5 partits fora de casa i no se'l pot menysprear. Ja es va veure contra el Sant Andreu Atlètic, un equip molt pitjor classificat, que qualsevol equip et pot plantejar problemes.

El Molletense ha vingut quatre vegades a jugar contra el Mataró i només se'l va poder derrotar en l'última visita, la temporada 2015-16 a 1a Catalana, pel resultat de 2 a 0.
Abans, a 2a Catalana, dos empats i una derrota entre les temporades 2011-12 i 2013-14.

L'equip juvenil també té partit important

El dissabte a les 18 hores l'equip juvenil del CE Mataró EF també té un partit important contra el Gironès. L'equip groc-i-negre s'ha situat en quart lloc, en posició d'ascens a la màxima categoria, i pot sumar tres punts més, ja que el rival és el 15è classificat.

L'equip femení juga a Barcelona

L'equip femení del CE Mataró, que juga a la 1a Catalana, es desplaça a Barcelona (al camp del carrer Menorca) per jugar el diumenge a les 16 hores contra el Sant Jordi, un equip que està situat en el 6è lloc amb 39 punts, 12 per sobre de l'equip groc-i-negre.