El Molinos porta 14 jornades seguides sense perdre i és líder sòlid de 3a Catalana

El derbi de la jornada entre Mataronesa i Cerdanyola AEiLL va ser suspès per l'àrbitre a poc del final

190407Fu_MolinosLLoreda2

El Molinos continua amb la directa posada i encadena ja 14 jornades sense perdre, i manté el seu avantatge de 8 punts en el lideratge de la 3 Catalana, quan només en queden 18 per disputar. L’ascens sembla a tocar per a l’equip de Juanjo Palma.

També el Cirera de Jose M. Polo va fort i continua optant a jugar la promoció, però en el seu cas no depenen d’ells. Han d’esperar l’ensopegada del Santvicentí que està just per sobre i amb el golaverage a favor.
La Llàntia, també en plena ratxa va sumar la seva 9a victòria seguida i està a 6 punts del lloc de promoció.

En el derbi de la jornada de 3a Catalana, entre els dos equips que juguen al Camí del Mig habitualment, Mataronesa i Cerdanyola AEiLL, va produir-se un d’aquells fets que no s’haurien de donar mai en el món de l’esport. Va haver-hi una batussa entre seguidors dels dos equips i el matx es va haver  de suspendre a poc del final.

Finalment el Pla d’en Boet va perdre a Llavaneres i després de 8 jornades sense guanyar està en el lloc de cuer.
 

UD MOLINOS 2-0 LLOREDA

UD MOLINOS: Dani, Hèctor, Artero, Sergio López, Roca, Borrego (Rubén 54’), Joan, Jorge (Adri 80’), Bustos, Toni Martín (Óscar 69’), Pereira (Micky 80’).

190407Fu_MolinosLLoreda1

El líder va tornar a tenir certes dificultats per guanyar a casa, com en l’últim partit contra Montgat. La primera part va acabar sense gols amb l’equip badaloní defensant bé. A la represa l’equip local va continuar treballant amb paciència i Jorge va obrir la llauna ja a mitja segona part i Pereira va marcar el gol de la tranquil·litat.

190407Fu_MolinosLloreda3

UD CIRERA 3-0 ARENYS DE MAR

UD CIRERA: Toni, Cristian R. (Rafa 73’)., Palau, Karamba (Isaac 62’), Yustos, Juako, Agus, Joel (Gianluca 80’), Ximillo, Izar (Frank 46’), Baba (Aleix 73’).

190408Fu_CireraArenys2

Bon partit dels cirerencs que de tota manera van tardar a assegurar el triomf. A la primera part va marcar Baba, després de bona jugada de Joel. A la represa l’equip local va continuar creant ocasions i ja molt cap al final Aleix i Gianluca van sentenciar.

AD LA LLÀNTIA 4-2 PREMIÀ DALT

AD LA LLÀNTIA: Joan, Yusupha, Paby, Salvia, Hassan (Sergio 74’), Jerreh, Isma, Guedes (Ibra 61’), Yakhouba (Saiku 61’), Bilal, Said (Delfín 86’), Ibu.

190408Fu_ADLaLLantianouvictories

L’equip llantienc va aconseguir la seva novena victòria consecutiva i continua amb esperances encara de poder lluita pel lloc de promoció. El triomf no va ser fàcil. Els premianencs es van avançar aviat, però Yakhouba i Said no van tardar a capgirar el marcador. A la represa es va repetir la història i els visitants van empatar abans del quart d’hora. Després ja en el tram final Paby i Ibu van materialitzar la superioritat local.

UD MATARONESA 0-1 CERDANYOLA AEiLL (sense acabar)

UD MATARONESA: Tavares, Dembo, Miguel, Baño, Nogales (Bofarull 46’), Manga (Moya 46’), Hidalgo (Sissoko 61’), Guti, Aitor, Joan (Beltran 46’) i Mendy.
AEiLL CERDANYOLA: Moreno, Àlex, Sergi, Raul, Touré, Ricis, Romero (Mady 77’), Jalal (Saibo 83’), Delgado, Mas, Carrasco.

190407Fu_Mataronesa-Cerdanyola3

El derbi entre els dos equips que juguen habitualment al Camí del Mig va ser suspès pel col·legiat a poc del final per una baralla entre seguidors a la grada. Abans molta tensió al camp també, amb pluja de targetes i dues expulsions per als locals, i també una expulsió per als visitants.
L’equip cerdanyolenc s’havia avançat al quart d’hora de la segona part mitjançant Touré, i estaven a punt de trencar una mala ratxa d’onze setmanes sense guanyar.

190407Fu_MataronesaCerdanyola4

LLAVANERES 1-0 PLA D’EN BOET

PLA D’EN BOET: Iván (Jairo 77’), Mamadou, Joel, Charro, Carrasco, Badr, Adama (Eric 62’), Farissi (Montes 77´), Barris, Vela (Cano 83’) i Cortés (Valencia 77’).

Un gol ja dins del quart d’hora final va trencar la resistència del Pla d’en Boet, que enllaça ja vuit jornades sense guanyar i continua a la cua en zona de descens.