El CE Mataró no pot superar l'escull del Nou Sardenya

L'Europa B, el millor equip de la segona volta, ha derrotat el líder de la 2a Catalana

190406Fu_EuropaCEM

El CE Mataró, líder de la 2a Catalana amb un confortable avantatge de 8 punts sobre el segon, tenia un compromís complicat al Nou Sardenya de Gràcia. Se sabia que el partit seria complicat per als homes de Raul Monroy perquè l'Europa B era el millor equip de la segona volta, en la qual només ha cedit tres punts, i no l'han pogut superar caient derrotats per 3 a 2.

L'equip groc-i-negre ha començat bé, controlant i a més avançant-se en el marcador amb un  magnífic gol d'Aleix Cirera. Però l'alegria ha durat poc, perquè un minut després l'equip gracienc ha empatat. A partir d'allà, i seguint amb la tònica de l'últim partit a casa, el joc de l'equip groc-i-negre s'ha anat aigualint, amb moltes pilotes perdudes i imprecissions, i ja prop del descens els locals s'han avançat amb un gran xut des de fora de l'àrea.

A la represa, jugant per sota en el marcador, el Mataró ha tornat a tenir uns bons moments i Víctor Yustos ha aconseguit la igualada quan quedava quasi mitja hora de joc. Però l'excel·lent equip europeista ha tornat a la càrrega i en un embolic dins l'àrea s'ha tornat a avançar.

El Mataró ho ha intentat sense sort i ha acabat caient la quarta derrota de la temporada. Per sort el Turó Peira el diumenge només ha pogut empatar a casa seva i la diferència encara és de 7 punts, més golaverage. El diumenge pròxim no es pot fallar a casa contra el Molletense.

EUROPA B 3-2 CE MATARÓ

CE MATARÓ: Pol, Víctior Yustos (Andoni 66'), Dani Prieto, Adrián (Mamadou 66'), Isma, Fiti, Sergi Sànchez (Marc Pascual 46'), Aitor Gonzàlez, Aleix Cirera (Ricky 81'), Toni Muñoz (Pedro Pareja 46') i Kique Amador.
GOLS: 17' ALEIX CIRERA (0-1); 18' Muñoz (1-1); 4o' Puerto (2-1); 64' VÍCTOR YUSTOS (2-2); 73' Roldan (3-2).

190406Fu_EquipCEMaEuropaB