El CE Mataró té el dissabte un dels partits més complicats al Nou Sardenya

L'equip groc-i-negre visita l'Europa B que és el millor equip de la segona volta

171029Fu_EuropaB-CEM

El dissabte a les 17:30 hores el CE Mataró, líder sòlid de la 2a Catalana de futbol, té un dels partits més complicats que li esperen fins al final de temporada. Visita el Nou Sardenya, on el rebrà l'Europa B.

L'equip groc-i-negre té 8 punts d'avantatge sobre el segon classificat, el Turó Peira, quan en queden 21 per disputar. No és un avantatge definitiu, però sembla que aquest any l'ascens no s'hauria d'escapar. Però la primera de les set finals que queden és un partit molt difícil.

L'Europa B va empatar a Mataró a 1 gols a la primera volta quan quasi estava a la cua, però ja va donar molt bona imatge i a poc a poc l'equip escapolat ha anat millorant i en la segona volta ha sumat 27 dels 30 punts possibles (l'única derrota va ser a Premià de Mar per 2 1 a) i ja té pràcticament la permanència assegurada. Però està en una dinàmica molt bona i no li serà fàcil al líder puntuar en el seu camp. Sis equips hi han guanyat, però això va ser a l'inici del campionat, ara ja fa 5 partits que guanyen. L'últim en puntuar-hi va ser el Turó Peira el 23 de desembre guanyant per 1 a 2.

El CE Mataró que havia jugat en aquell camp, i en el seu precedent, moltíssimes vegades contra el primer equip de l'Europa, l'ha visitat les dues últimes temporades per enfrontar-se al filial i en els dos casos el partit ha acabat en empat: a 2 gols fa dues temporades i a zero la temporada passada.

L'equip juvenil del CE Mataró visita el cuer

L'equip juvenil del CE Mataró EF situat en quart lloc de la Lliga Nacional, està en posció d'ascens a la Divisió d'Honor estatal.

Aquest dissabte a les 16 hores juga a Palamós, pràcticament amb l'obligació de guanyar, ja que el seu rival és el cuer. No es pot fallar.
Pugen dos equips i, quan queden 6 jornades per al final, l'equip groc-i-negre té per sobre la Damm i els filials de Barça i Espanyol, que no poden pujar. Està igualat a punts amb la Unió Jabac Terrassa que té un partit pendent, però que és contra el Barça B. I el golaverage particular és favorable al Mataró, que va guanyar aquí per 3 a 2 i va empatar sense gols a Terrasa.

L'equip femení rep el líder

Si el juvenil ho té bé, l'equip femení ho té complicat ja que juga a casa el diumenge a les 16 hores contra el líder de la 1a Catalana, el Palautordera, un equip que només ha perdut un partit i té 65 punts, pels 24 que té l'equip groc-i-negre situat en la 11a posició.
A la primera volta les del Baix Montseny van guanyar per un contundent 9 a 0.