2a TERRITORIAL: Guanyen els equips mataronins a casa

El Rocafonda cau a Calaf (2-0)

JUVENTUS - ARENYS DE MAR 3-1
JUVENTUS: Joan, Lluis, Isaac, Castañe, Marco (López), Juan Carlos, Dalmau, David, Damian (Marçal), Marc, Alfredo.
El Juventus va aconseguir una important victòria davant un rival directe per la salvació. Els verds van començar el partit amb moles nervis fruti de la trascendència del matx, però amb el pri-mer gol vers els nervis van desaparèixer del camp i es va veure el millor joc verd. A la se-gona part els mataronins van fer dos gols més que posaven de manifets la seva superioritat. Amb el 3-0 en el marcador els locals es van relaxar i l’Arenys va fer el gol de l’honor.

PLA D’EN BOET – PINEDA 3-2
PLA D’EN BOET: Jose, Cristian (Plaza), Alberto, Pirri, Dani, Albert, Cruz, Chaco (Pallarès), Guillermo, Sánchez, Caballero (De Gea).
El Pla d’en Boet va començar l’any amb victòria la qual cosa fa que sigui el millor equip mataroní de la categoría. La primera part va ser de clar domini local que va eliminar del mapa a un Pineda molt fluix, fruit d’això els mataronins van arribar al descans amb un 2-0 a favor. A la segona part el Pineda va reaccionar i amb un inici fulminant va empatar el matx, però a falta d’un quart d’hora pel final Sánchez va fer el seu segon gol que va donar els tres punts al Pla d’en Boet.

CALAF - ROCAFONDA 2-0
ROCAFONDA: Castillo, Marini, Angel, Guti, Vicente (Jordi), Miguel Ángel, Miki, Joni, Oscar (Toni), Ucha, Pere (Carlos).
El Rocafonda va perdre al camp d’un dels equips més forts de la categoria després de realitzar un mal partit on gairebé no va arribar a la porteria rival. La primera part va estar dominada de princip i a fi pel Calaf que va marxar a la mitja part amb 1-0 a favor. A la segona part els locals van tornar a marcar ben aviat i a partir d’aquest moment es van mantenir a aguantar el resultat a favor fins i tot amb una duresa excesiva permesa per l’àrbitre que no va permetre que el Ro-cafonda pugués entrar en cap moment en el partit. Tot i així el joc ofensiu dels mataronins va estar molt espès i en cap moment es va crear un veritable perill.