Partit fluix del CE Mataró, que ho deixa tot tal com estava

L'equip groc-i-negre ha empatat davant el Sant Andreu Atlètic, quan el seu perseguidor havia empatat ahir a Sarrià

  • Redacció - Fotos: Daniel Ferrer
  • Diumenge, 31 Març 2019 21:07

Futbol CE Mataró - Sant Andreu At.

El CE Mataró tenia avui l'oportunitat d'augmentar a 10 punts l'avantatge en el lideratge de la 2a Catalana, ja que el seu immediat perseguidor va empatar la tarda del dissabte a Sarrià. Però l'equip groc-i-negre ha fet un partit fluix i no ha passat de l'empat a zero davant el Sant Andreu Atlètic, un equip que està només un punt per sobre de la zona de descens. Això fa que, això sí amb una jornada menys per jugar, el CE Mataró conservi la diferència de 8 punts respecte el Turó Peira, quan en queden 21 per disputar.

Possiblement ha estat el partit més fluix del Mataró a casa aquesta temporada i ha acabat amb el tercer empat, després dels que havia cedit davant Europa B i Montcada. L'equip visitant ha pressionat molt bé en el centre del camp i l'equip local ha perdut moltes pilotes i ha faltat fluïdesa per enllaçar amb els dos puntes, tot i que s'ha provat per les bandes.

Futbol CE Mataró - Sant Andreu At.

El líder pràcticament no ha tingut ocasions de gol. A la primera part, ja acabant, només una de Ricky que ha esperat massa a xutar i s'ha quedat sense angle, i a la segona, també ja prop del final, una d'Aitor que, quasi sota pals, no ha encertat a rematar bé una bona centrada del debutant Mamadou. Amb dir que el millor jugador de l'equip local possiblement ha estat Pol Andiñach, que ha salvat dues clares ocasions de l'equip visitant a la segona part, ja està tot dit.

CE MATARÓ 0-0 SANT ANDREU ATLÈTIC

CE MATARÓ: Pol, Víctor Yustos (Fiti 60'), Isma, Adrián Simón, Aitor Vàzquez (Mamadou 60'), Aleix Cirera (Peque 69'), Aitor Gonzàlez, Parri, Kique, Ricky (Uri 69'), Pedro (Toni 75').