El CE Mataró ha d'anar fent camí cap a la 1a Catalana

Ha de guanyar el diumenge (17 hores) el Sant Andreu Atlètic al Municipal del Centenari

Futbol CE Mataró - Districte 030

El CE Mataró ha aconseguit un avantatge en el lideratge de la 1a Catalana que no pot desaprofitar en el seu camí de retorn a la 1a Catalana. Queden 24 punts per disputar i en té 8 d'avantatge sobre el segon classificat i això és un marge molt notable.

Per continuar fent camí l'equip groc-i-negre, que és líder des de la quarta jornada, no pot fallar el diumenge (a les 17 hores) al Municipal del Centenari davant el Sant Andreu Atlètic. És un equip de la zona baixa que està ni més ni menys que a 38 punts del Mataró (63 a 25), però això no vol dir que el triomf hagi de ser fàcil perquè l'equip andreuenc està lluitant per la salvació i mentre mantingui el marcador igualat no baixarà els braços.

A la primera volta el Mataró va guanyar per un mínim 0-1 al Narcís Sala. La temporada passada, quan l'equip visitant portava el nom de Districte 030 CE, va aconseguir guanyar a Mataró per 1-3.

L'equip juvenil rep l'Espanyol B

Bon partit també el dissabte a les 17:30 hores al Municipal del Centenari corresponent a la Lliga Nacional juvenil, amb la visita de l'Espanyol B, que és el segon classificat.
L'equip groc-i-negre va desaprofitar el dissabte passat l'oportunitat de situar-se en zona d'ascens en perdre al camp del Nàstic de Tarragona B, i ara busca la sorpresa davant un dels grans. El CEMataró és 5è amb 50 punts a 13 de l'equip blanc-i-blau, que com que té el seu A a la Divisió d'Honor no pot pujar.

L'equip femení juga a Badalona

Per la seva part l'equip femení de 1a Catalana juga a Badalona contra el Seagull BDN el dissabte a les 20 hores. L'equip groc-i-negre és 11è amb 21 punts i les badalonines son 8enes amb 33.