La Cerdanyola derrotada pel Blanes en l’últim moment (1-2)

Un penal dubtós declina el partit en els darrers minuts

CERDANYOLA HOGAR IMMOBILIARIA: Toni, Carles, Molinero, Martín (Vicaria, 66’), Cabra, Teruel (Javi Díaz, 86’), Bustos (Roca, 70’), August, Javi Román, Oscar (Sergio, 86’), Emili (Enric, 60’).
BLANES: Dalmau, Melero (Motoso, 35’), Fran, Tarruella (Monty, 50’), Axel, Paco, Toni, Edu (Tito, 61’), Sarabia, Robert (Roberto, 70’), Enric (Serrano, 75’).
ÀRBITRE: Sr. Díaz Luque. Va amonestar amb tarjeta groga als locals Toni, Carles, Molinero i Cabra, i als visitants Paco, Tito i Roberto.
GOLS: 28’ Bustos (1-0), 78’ Sarabia (1-1), 82’ Tito (1-2) de penal.


La Cerdanyola va caure a casa davant el tot-poderós líder de la categoría i amb el pressupost més gros, el Blanes, després de realitzar una molt bona primera part on podia haver marxat amb un marcador més favorable. Durant tota la primera el Blanes va rebre tot un bany de joc per part d’una Cerdanyola que va perdonar molt de cara a porteria i que només va aconseguir marcar un solitari gol obra de Bustos.

A la segona part els visitants van reaccionar i van tancar als mataronins en el seu propi camp, tot i així els locals van aguantar molt bé les escomeses d’un rival que va fer el gol de l’empat en un ràpid contraatac després de no senyalar-se un clar penal a favor dels cerdanyolencs.

Penal dubtós
Al final del matx amb els dos equips en busca de la victòria l’àrbitre del partit va assenyalar una dubtosa pena màxima a favor del Blanes que va suposar el gol de la victòria visitant. Després d’encaixar el segon gol la Cerdanyola ja no va tenir temps de reaccionar i els tres punts van marxar cap a la Selva.