Cinquena victòria seguida del CE Mataró que continua líder

Un "hat-trick" d'Aitor Gonzàlez ha doblegat un lluitador Young Talent Badalona Sud

190323Fu_YoungTalentCEM

El CE Mataró ha aconseguit un treballat triomf al camp del Young Talent a Badalona Sud i es manté com a sòlid líder de la 2a Catalana, quan falten 8 jornades per arribar al final del campionat.

Es preveia un partit complicat, ja que el rival estava només un punt per sobre de la zona de descens i no podia permetre's deixar escapar els tres punts, però el Mataró l'ha superat amb èxit, gràcies a un "hat-trick" d'Aitor Gonzàlez, gràcies a la seva esquerra d'or.

L'equip local ha sortit amb força i Pol s'ha lluït al cap de dos minuts evitant una situació de gol clara. Però a partir d'allà l'equip de Raul Monroy ha començat a imposar la seva llei i ha disposat d'algunes ocasions de gol abans que a la mitja hora de joc Aitor Gonzàlez engaltés una volea a centrada de Pedro per avançar l'equip visitant. Cinc minuts després el mateix jugador ha fet pujar el segon gol al marcador amb un magistral llançament de falta i encara abans del descans Uri ha estat a punt de fer el tercer.

Però només començar la segona part l'equip badaloní ha marcat el seu primer gol. Aitor Gonzàlez ha tornat a marcar al quart d'hora de joc per frenar la reacció local. L'equip mataroní ha anat controlant, però quan faltaven deu minuts l'equip local ha reduït distàncies i en els darrers minuts ha posat setge a la porteria de l'equip mataroní que ha patit molt i demanant l'hora. Però al final els tres punts, molt important, han vingut cap a Mataró.

YOUNG TALENT BADALONA SUD 2-3 CE MATARÓ

CE MATARÓ: Pol, Aleix Cirera, Dani Prieto, Isma, Víctor Yustos (Adrián Simón 65'), Marc Pascual (Parri 65'), Sergi Sànchez (Fiti 46'), Aitor Gonzàlez (Ferran Barrera 82'), Kique, Uri (Toni Muñoz 65'), Pedro.
GOLS: 31' AITOR (0-1); 36' AITOR (0-2); 51' Aguilera (1-2); 62' AITOR (1-3); 80' Adrián (2-3).