El CE Mataró juga a Badalona Sud per consolidar-se en el lideratge

El dissabte (18 hores) visita el Young Talent, un equip de la zona baixa

Futbol CE Mataró - Young Talent

El CE Mataró juga el dissabte a la tarda (18 hores) al Municipal de Badalona Sud, tocant a l'autopista, en el que havia estat el camp de l'històric Artiguenc.

El rep el Young Talent, un equip que debuta aquesta temporada a la categoria i que està a la zona baixa, només un punt per sobre de la zona de descens. Això no és necessàriament favorable, ja que presuposa que l'equip badaloní lluitarà amb totes les seves armes per sumar els tres punts i més rebent la visita del líder.

Però l'equip groc-i-negre, que suposem que haurà de jugar amb la samarreta reserva perquè els colors dels badalonins són també groc i negre, ha d'anar a la seva, imposant el seu estil de joc i si en l'últim desplaçament va guanyar al camp de colíder ara també hauria de guanyar, com ho ha fet en 8 dels 12 desplaçaments que ha tingut fins ara. L'equip badaloní a casa seva ha guanyat 5 partits, n'ha empatat 3 i n'ha perdut 4 (Europa B, Mollet, Sarrià i Turó Peira).

A la primera volta el CE Mataró va guanyar per 2-0, amb gols de Dani Prieto i Guillem Creus.

L'equip femení juga el diumenge a casa

L'equip femení del CE Mataró que la setmana passada empatant a Girona va trencar una mala ratxa de quatre derrotes seguides, té una bona oportunitat de retrobar-se amb el triomf. Juga el diumenge a la tarda a les 16:30 hores al Municipal del Centenari contra el Femení Manu Lanzarote, equip que està 8 punts per sota a la classificació, en la qual l'equip groc-i-negre és 11è amb 21 punts, ja ben a prop de la permanència.

190204Fu_FemeniCEM

L'equip juvenil es pot situar en zona d'ascens a Divisió d'Honor

L'equip juvenil del CE Mataró juga el diumenge a les 12:30 hores al camp del Nàstic de Tarragona B, que és el 15è classificat amb 23 punts.
L'equip groc-i-negre és cinquè amb 50 punts, per darrere de Damm (61), Barcelona B (60), Espanyol B (60) i Unió Jabac Terrassa (51). Dos equips assoleixen l'ascens directe, però ni Barça B, ni Espanyol B poden pujar. Un sembla reservat a la Damm, i l'altre se l'hauran de disputar l'equip egarenc i el mataroní. 
L'Unió Jabac Terrassa jugava contra el Barça B però han ajornat el partit fins el 1 de maig, per tant si el Mataró guanya se situarà en zona d'ascens.

181105Fu_JuvenilCEM