Dues mataronines en el partit rècord de la història del futbol femení

Marta Torrejón i Leila Ouahabi van jugar amb el Barça en el partit del Wanda i avui juguen de Champions al Miniestadi

190320Fu_leilaMarta

Molt s'ha parlat en els últims dies del rècord a nivell mundial d'assistència en un partit femení de futbol. Van ser 60.739 els espectadors que es van aplegar al Wanda Metropolitano de Madrid en el partit de lliga entre l'Atlético de Madrid i el FC Barcelona, que va acabar amb victòria del Barça per 0-2.

Si fa unes setmanes destacàvem el fet que en una semifinal de la Copa de la Reina de bàsquet hi havia tres mataronines, ara no pot passar sense menció que en aquest partit hi havia també dues jugadores nascudes a la nostra ciutat.

En efecte, Marta Torrejón i Leila Ouahabi van ser les dues laterals de l'equip blaugrana i van jugar els noranta minuts. Leila va intervenir directament en el segon gol en fer la centrada des de l'esquerra.

Avui dimecres cita de Champions al Miniestadi

Avui dimecres les dues jugadores molt probablement tornaran a ser protagonistes en el partit d'anada de quarts de final de la Champions que es disputarà al Miniestadi i en el qual el Barça rebrà el Kvinner noruec, en l'intent d'encarrilar l'accés a les semifinals.