El CE Mataró torna al Municipal del Centenari com a líder solitari de 2a Catalana

Rep el diumenge (17 hores) el Valldoreix per consolidar-se en el primer lloc de la taula

181014Fu_MataroTuroPeira

El CE Mataró torna el diumenge al seu camp del Municipal del Centenari després d'haver estat durant una partits jugat com a local al Camí del Mig, degut a les obres del canvi de la gespa. I ho fa com a líder en solitari de la 2a Catalana després del brillant triomf aconseguir al camp del Turó Peira el diumenge passat. 

Rep a les 17 hores l'equip del Valldoreix, un equip de la zona central de la taula i al qual se'l va derrotar per 1-3 a la primera volta a Sant Cugat. Ara el Valldoreix ocupa la 8a plaça amb 34 punts a 23 de l'equip groc-i-negre.

L'equip de Raul Monroy busca la quarta victòria consecutiva per tal de consolidar-se en el lideratge, però ja se sap que en aquesta categoria no hi ha rival fàcil i no pot haver-hi excés de confiança. L'equip visitant, que és la primera vegada que visita el CE Mataró, ha guanyat 5 partits fora de casa en camps prou complicats com Sarrià, Canyelles, Besós, Sant Pol i Sant Andreu Atlètic.

L'equip juvenil rep el Girona B

L'equip juvenil del CE Mataró, que ocupa una esplèndida 5a plaça a la Lliga Nacional, rep el dissabte a les 16:30 hores el Girona B, que és el 7è classificat a 9 punts de l'equip groc-i-negre. En aquest partit busca un triomf que significaria la seva sisena jornada d'imbatibilitat consecutiva.

L'equip femení juga a Girona

L'equip femení del CE Mataró juga en partit de 1a Catalana al camp del Santa Eugènia de Girona, on intentarà trencar una mala ratxa de quatre derrotes seguides. L'equip groc-i-engre és 11è amb 20 punts i el seu rival és 9è amb tres punts més.

Futbol CE Mataró - Santa Eugènia