El líder Molinos cedeix un empat al Cerdanyola en el derbi de 3a

L'equip blanc-i-blau conserva el lideratge amb cinc punts d'avantatge sobre el segon

Futbol Molinos - AEiLL Cerdanyola

En la 24a jornada de la 3a Catalana, la UD Molinos va cedir un empat a casa en el derbi contra el Cerdanyola AEiLL, però manté el lideratge amb un còmode avantatge. La UD Cirera, La Llàntia i Mataronesa, van guanyar a casa i Pla d’en Boet va patir una preocupant derrota al camp del cuer.

UD MOLINOS 2-2 CERDANYOLA AEiLL

UD MOLINOS: Dani, Mamadou, Cano, Hèctor, Artero, Isra, Bustos, Jorge, Toni Martín, Joan (Pereira 78’), Ruben (Óscar 46’).
AEiLL CERDANYOLA: Moreno, Sergi (Àlex 62’), Valero, Raul, Almirón, Mas, Romero, Carrasco, Ibra (Molinero 89’), Delgado, Valle (Simón 59’).

L’equip vermell, demostrant una vegada més que juga millor com a visitant, va donar la sorpresa al camp del líder obtenint un punt, després de set derrotes consecutives, però continua en zona de perill. Els blanc-i-blaus mantenen el lideratge, però veuen reduït l’avantatge a 5 punts.

L’equip local va dominar des del primer moment, però els visitants van aprofitar dues ocasions per marxar al vestidor amb 0 a 2, amb gols d’Aitor Romero i Carrasco. A la represa el líder va pressionar encara més i va igualar amb dos gols en un minut, marcats per Toni i Jorge. Al final nervis, targetes i expulsió de Pereira, però el marcador quiet en el 2-2.

UD CIRERA 2-0 LLAVANERES

UD CIRERA: Toni, Isaac, Karamba, Ximillo, Yustos (Baba 85’), C. Romero, Agus, Frank (Juako 46’), Campaña, Izar (Gianluca 81’), Aleix.

190310Fu_CireraLlava

L’equip cirerenc va guanyar el primer partit que jugaven al Camí del Mig per les obres al Municipal de Cirera, i puja fins el quart lloc i continua a tres punts del segon lloc que classifica per a la promoció d’ascens.
En els últims minuts d’una primera part no massa brillant Agus va avançar l’equip local en una rematada al segon pal, però de seguida Campaña va ser expulsat, quedant el Cirera amb un menys. Però només començar la segona part Izar va marcar el segon i l’equip va defensar bé fins al final.

190310Fu_CireraLLava2

AD LA LLÀNTIA 4-3 VILASSAR DALT

AD LA LLÀNTIA: Joan, Yusupha, Hassan, Salvia, Paby, Saiku (Andrada 65’), Jerreh, Guedes (Bilal 58’), Ibra (Yakhouba 65’), Said (Díaz 83’), Ibu.

Els llantiencs continuen en ratxa i van obtenir la seva cinquena victòria consecutiva davant un rival que lluita per l’ascens. Va ser un partit amb moltes alternatives entre dos equips que van buscar el triomf. Ibu va avançar els locals molt aviat, però abans de la mitja hora els visitants s’havien posat per davant. En un final de primera part vibrant Ibra i Said van tornar a avançar els verds. A la represa Ibu va marcar el de la tranquil·litat, ja que el tercer visitant arribà de penal en temps afegit.

190310Fu_LaLlantiavestidor

MATARONESA 2-1 MASNOU ATLÈTIC

UD MATARONESA: Palomino, Dembo, Espín, Miguel, Carlos (Guti 46’), Nogales (Bofarull 75’), Manga, Navarro (Othman 71’), Sissoko (Joan 46’), Viladomiu (Vega 82’), Aitor Rodríguez.

La Mataronesa va trencar la seva mala ratxa de quatre partits sense guanyar superant un equip en zona de descens. Es van avançar aviat els masnovins, però de seguida empatà Sissoko. A la represa Aitor Rodríguez va posar per davant l’equip arlequinat que va defensar bé fins al final.

MONTSANT DE LA PEIRA 3-2 PLA D’EN BOET

PLA D’EN BOET: Jairo, Loukhiar (Valencia 89’), Javi, Ordóñez, Carrasco, Cano, Adama, Marquett (Conejo 72’), Barris 8Vela 83’), Eric, Cortés.

L’equip groc va patir una dolorosa derrota al camp del cuer i continua en zona de descens. Cortés i Barris, de penal, van igualar els avantatges locals. Però al final, i tot i jugar molts minuts en inferioritat, l’equip local va aconseguir marcar.