No hi ha gols al derbi maresmenc - Vilassar - CE Mataró 0-0

El CE Mataró estrena l'any amb un empat al camp del Vilassar

El marcador no es va moure en un derbi maresmenc força descafeïnat, amb unes poques pinzellades d'interès traduïdes en un pal per cada equip. El dominador del partit jugat al Xevi Ramon de Vilassar va ser el conjunt local, fins que a la represa el CE Mataró va posar les coses al seu lloc, però no va saber rematar el control del joc amb un gol. La baixa del davanter Àngel va pesar massa als groc i negres que tot i l'empat continuen en una magnífica segona posició del grup, darrera del nou líder, L'Hospitalet.

D'entrada quedava clar que el Mataró patia una baixa molt important, la del seu màxim realitzador Àngel, substituït a la punta d'atac pel recent fitxat Samuel. Un altre hàndicap era el cansament acumulat degut al partit jugat el dia de Reis, i el cert és que, sigui o no sigui excusa, als homes de Creixell els va costar agafar el ritme del partit.

Després d'uns primers minuts de tempteig, van ser els vilassarencs els que van crear més perill, però en la mes clara els va mancar la sort. El millor jugador dels blanc-i-vermells, el mataroní Dani Santos, va aprofitar una badada de la defensa del Mataró per encarar sol a Miguel Ángel, però quan semblava que ho tenia tot a favor per marcar, es va fer una autopassada massa llarga, va xutar amb massa poc angle i només va poder enviar l'esfèric al pal. Una claríssima ocasió´de gol que es va quedar només en ensurt, en l'oportunitat més clara de tot el matx.

A la represa, el Mataró va acostar-se a la imatge que acostuma a mostrar. L'entrada de Sauras i Juanma van donar més profunditat als groc i negres per les bandes, però malgrat tot van trobar a faltar una refrència clara al davant, ja que Molina va demostrar que es troba més còmode jugant de mitja punta que de davanter centre. Tot i això, el Mataró va anar tancant progressivament el rival a la seva àrea, i va gaudir d'un parell d'ocasions de cert perill que Yeste va saber resoldre amb eficàcia. A mesura que passaven els minuts l'empat semblava gairebé inevitable, fins que Fernando en la darrera jugada del partit va posar l'ai al cor dels seguidors locals amb un espectacular xut que va estavellar-se al travesser. Va ser la darrera ocasió d'un derbi que no passarà la història per la seva qualitat.

VILASSAR: Yeste, Rosés, Creus, Xavi Garcia, Lozano, Vergés, Miki, Pol, Antonio (Oriol, 80'), Dani Santos (Ilzarbe, 93') i Colomé (Cruz, 62').
CE MATARÓ: Miguel Àngel, Fernando, Ballús, Kiku Rimblas, Manolo, Vicente (Lluís, 72'), Jordi (Sauras, 62'), Molina i Òscar.
ÀRBITRE: Sr. Gómez Hoyas. Targetes grogues als locals Rosés, Creus, Antonio i oriol, i al mataronista Jonathan.