El CE Mataró guanya el duel en el cim del Turó de la Peira

L'equip groc-i-negre és líder solitari i dona un pas molt important cap a l'ascens

190310Fu_TuroCEM5

El CE Mataró tenia avui diumenge al migdia possiblement el compromís més important i complicat en el seu camí cap a l'ascens a la 1a Catalana, ja que visitava el Turó Peira, en un autèntic duel en el cim, i mai millor utilitzada l'expressió perquè el partit es jugava dalt del turó d'aquell nom. I l'equip que dirigeix Raul Monroy l'ha solucionat amb èxit obtenint el triomf i el lideratge en solitari, que compartien amb l'equip barceloní, després d'un partit intens, però sense excessiva duresa, i on l'afició local s'ha comportat també de forma molt correcta.

El Mataró se'n va al descans amb clar avantatge

Les dificultats eren màximes. L'equip local era el colíder, en igualtat de punts amb el CE Mataró, i a casa només havia cedit dos empats. Les dimensions del terreny de joc, les mínimes reglamentàries, no ajudaven gens al joc de l'equip groc-i-negre, i sí al del joc directe de l'equip local.

190310Fu_TuroCEM11

Però quan es portaven disputats cinc minuts de joc el partit s'ha posat de cara per al CE Mataró quan Kique Amador ha marcat un gol sensacional des de més enllà de la línia del centre del camp superant la posició avançada del porter local.

190310Fu_TuroCEM

A partir d'allà l'equip local ha començat a penjar pilotes dins l'àrea per a les rematades del seu altíssim jugador Abodlai Bandeh que ha disposat de moltes oportunitats que no han trobat porteria o han estat aturades pel porter groc-i-negre, primer Moran i després de la seva lesió per Pol.

El Mataró, no podia fer el seu joc de toc habitual perquè no hi havia espais en aquell terreny de reduïdes dimensions i arribava poc a la porteria visitant. Però en una d'elles un defensor del Turó Peira ha tocat la pilota amb les mans i el col·legiat no ha dubtat en assenyalar un penal que ha transformat Pedro. El mateix jugador poc abans del descans ha tingut l'última ocasió groc-i-negra però la seva vaselina ha sortit fregant el travesser. I al travesser ha anat l'última dels locals en rematada de Bandeh.

190310Fu_TuroCEM3

A la represa la sort dels campions

La segona part ha començat igual que havia acabat la primera amb el Mataró intentant sorprendre al contraatac, i en un d'ells una vaselina de Pedro ha sortit fora per poc.
Però de seguida ha arribat una jugada nefasta per al Mataró, ja que Adrián ha comès penal i a més ha rebut la segona groga. Moreno ha marcat el primer gol local i el partit es complicava molt, quan encara quedaven 35 minuts per disputar.

190310Fu_TuroCEM4

La inferioritat no ha estat un llast tan pesat per les reduïdes dimensions d'un terreny de joc com aquell i el Mataró ha frenat el previsible allau de joc dels locals, però en una pilota llarga la defensa groc-i-negre ha comès un altre penal. Allà ha sorgit la sort dels campions, perquè el xut del mateix jugador que havia marcat abans s'ha estavellat en el travesser.

190310Fu_TuroCEM6

Aquesta jugada ha deixat una mica tocats els barcelonins. Els canvis han donat aire fresc a la davantera groc-i-negre i quan faltaven deu minuts per acabar en un contraatac Ricky ha donat l'estocada definitiva rematant amb un toc de qualitat una magnífica assistència de Kique.

190310Fu_TuroCEM8

Queden deu finals
Ara al CE Mataró, ja amb tres punts de marge i el golaverage sobre el Turó Peira, li queden 10 finals per assolir l'ascens. El pròxim diumenge, ja al Municipal del Centenari, rebrà el Valldoreix i els altres rivals a casa seran Sant Andreu Atlètic, Molletense, Canyelles i Premià. A camp contrari l'equip groc-i-negre visitarà a Young Talent Badalona Sud, Europa B, Pubilla Casas, Parc i Sant Pol.
Aparentment és una mica pitjor el calendari del Turó Peira que jugarà només 4 partits a casa (Montcada, Singuerlín, Young Talent, Europa B) i 6 a fora, alguns contra rivals de consideració (Mollet, Sarrià, Llefià, Valldoreix, Sant Andreu Atlètic, Molletense).

TURÓ PEIRA 1-3 CE MATARÓ

CE MATARÓ: Moran (Pol 26'), Andoni (Víctor Yustos 65'), Dani Prieto, Adrián Simón (expulsat als 54' per dues grogues), Isma, Parri, Sergi Sànchez (Peque 79'), Aitor (Toni Muñoz 83'), Aleix Cirera, Kique, Pedro (Ricky 65').
GOLS: 5' KIQUE (0-1); 20' PEDRO de penal (0-2); 54' Moreno de penal (1-2); 80' RICKY (1-3).