Derbi de 3a Catalana al camp del líder entre Molinos i Cerdanyola

A Cirera i La Llàntia hi ha també dos partits molt interessants

Futbol Molinos - Cirera

La 24a jornada de 3a Catalana porta un derbi que d’entrada sembla desequilibrat al Municipal de Vista Alegre- Molins. El disputaran la UD Molinos, líder amb 53 punts i el Cerdanyola AEiLL, que és 14è amb 20. Els locals porten 8 jornades sense perdre i els visitants han encadenat 7 derrotes seguides. Però ja se sap que en un derbi pot passar de tot... El partit es juga a les 12 del migdia del diumenge.

Però aquí a Mataró hi ha tres partits més. Al Municipal de Cirera hi ha un matx molt interessant entre dos equips que fa poc es van trobar a 2a Catalana. Serà el diumenge a les 17 hores i la UD Cirera (5è amb 43 punts) vol mantenir les seves opcions com a mínim de poder jugar la promoció superant el Llavaneres (7è amb 38).

El diumenge a les 12:30 hores a La Llàntia (9è amb 37 punts) l’equip local busca la seva cinquena victòria seguida davant el Vilassar de Dalt (3r amb 45).

I la UD Mataronesa (12è amb 28 punts) rep el Masnou At. (17è amb 16) el dissabte a les 17 hores, amb l’intent de trencar la mala ratxa de tres jornades sense puntuar i anar assegurant la permanència.

L’únic equip que es desplaça és el que està pitjor classificat. El Pla d’en Boet (16è amb 18 punts) juga el dissabte a les 18 hores al camp del Montsant, que és el cuer amb 12 punts, en una bona oportunitat d'obtenir la segona victòria com a visitant.