El CE Mataró, que és líder de 2a Catalana, disputa un partit en el cim

El partit contra el Turó Peira, que és colíder, pot marcar la decisió final del títol i de l'ascens directe

El diumenge, en l’inici de l’últim terç de campionat de la 2a Catalana, arriba el partit en el cim, en aquest al turó, ja que el Municipal de Turó Peira acull el partit entre els dos primers classificats el diumenge a les 12:15 del migdia.

El CE Mataró, està fent una campanya sensacional (només 3 derrotes i 3 empats en els 23 partits disputats), i és líder amb 54 punts. Però enganxat, amb la mateixa puntuació té el Turó Peira barceloní, que té els mateixos resultats, però ha marcat un gol més que el Mataró (58 per 57) i n’ha rebut dos menys (22 per 24).

Futbol CE Mataró - Turó Peira

A la primera volta al Municipal del Centenari la victòria va ser per a l’equip groc-i-negre per 2-0 i això fa que, de moment, domini la classificació. Els dos equips capdavanters porten 11 punts d’avantatge sobre el tercer, quan en queden 33 per disputar, i per tant sembla que tenen bastant coll avall l’obtenció del lloc d’ascens i del de promoció, per poc que mantinguin la seva bona línia. Però clar, tant un com l’altre, busquen l’ascens directe.

El CE Mataró ha visitat quatre vegades aquell camp entre les temporades 2010-11 i 2013-14, començant amb dues derrotes, després triomf per 1-2 i amb empat a 1 gol en la darrera visita.

Estaria bé que els aficionats groc-i-negres anessin a donar suport per tal de contrarestar una mica l’ambient desfavorable que es pot trobar l’equip.

Partit important també per al juvenil del CE Mataró

L’equip juvenil del CE Mataró també està fent una gran campanya en el seu retorn a la Lliga Nacional, on és 5è amb 46 punts. El dissabte a les 16:15 hores té un partit molt important al camp de la Unió Futbol Basa Jabac i Terrassa, equip que està just un lloc per sobre i amb 4 punts més. S’ha de dir que per sobre només hi ha dos filials Barça B (60) i Espanyol B (57), que no poden pujar, i la Damm (55).

L’equip femení “estrena” la nova gespa del Municipal del Centenari

L’equip femení del CE Mataró que juga a la 1a Catalana, on ocupa l’onzè lloc amb 20 punts, rep un dels equips forts, el Júpiter, que és 4t amb 42. Partit complicat per intentar retrobar-se amb la victòria després de tres derrotes.