La Llàntia guanya el seu segon derbi consecutiu, aquest cop davant el Cirera

Molinos es manté en el lideratge de la 3a Catalana amb set punts d'avantatge

• Redacció - Fotos: Daniel Ferrer i cedides
  • Dilluns, 25 Febrer 2019 11:11

La UD Molinos continua intractable i va golejar fora de casa i es manté líder de 3a Catalana amb 7 punts d’avantatge sobre el segon classificat. La UD Cirera va perdre el derbi a La Llàntia i queda a 10 punts del líder i a 7 del lloc de promoció. Els llantiencs i la Mataronesa continuen en zona tranquil·la i Pla d’en Boet i Cerdanyola en zona de perill.

AD LA LLÀNTIA 2-1 UD CIRERA

AD LA LLÀNTIA: Joan, Yusupha, Hassan, Salvia, Paby, Bilal, Jerreh, Guedes (Yakouba 67’), Ibra (Saiku 60’), Said (Sergio Garcia 75’) i Ibu.
UD CIRERA: Toni, Cristian R., Ximillo, Karamba, Isaac, Yustos (Frank 67’), Juako, Agus, Baba (Campaña 75’), Izar i Aleix.

Futbol La Llàntia - Cirera

Segon derbi consecutiu per a l’equip llantienc després del guanyat la setmana anterior al Camí del Mig, i que allunya els cirerencs dels llocs d’honor. L’equip visitant va sortir fort i va dominar, però l’equip verd es va avançar amb una rematada de cap de Guedes al segon pal. Abans del descans va igualar Karamba amb un gol semblant al dels locals.

A la represa l’equip local va portar el joc al terreny que més li convenia, es van trobar més còmodes i va sentenciar Marc Salvia amb un bon xut des de la frontal.

ARENYS MAR 0-4 UD MOLINOS

UD MOLINOS: Dani, Mamadou, Hèctor (Roca 76’), Cano, Artero, Isra, Bustos (Óscar 63’), Jorge (Uri Martín 80’), Toni Martín, Joan (Javi 63’), Ruben (Micky 72’).

Exhibició golejadora del líder en un terreny complicat. Jorge va avançar l’equip blanc-i-blau amb un gol en fred i l'equip ja va jugar a plaer. Bustos i Toni Martín van posar el partit el clara franquícia amb dos gols més abans del descans. El Molinos va controlar bé al situació a la represa i Uri Martín va rematar la golejada en els últims minuts.

LLAVANERES 3-2 MATARONESA

UD MATARONESA: Palomino, Guti, Moya, Miguel, Hidalgo (Navarro 54’), Jonatan, Vega (Palanco 54’), Manga, Cobos, Joan, Aitor.

Dolorosa derrota de l’equip arlequinat que s’havia avançat a la primera part amb gols d’Aitor Rodríguez, amb un xut des de quasi mig camp, i de Joan Garcia rematada de cap. A la represa els llavanerencs van sortir a totes i van remuntar amb un gol d’Ivan Castillo i dos de Quintero, un jugador que reapareixia després de dos anys. L’últim gol molt a prop del final i de penal comès sobre Guillem Creus, jugador que havia començat la temporada al CE Mataró.

190225Fu_LlavaMataronesa

PLA D’EN BOET 3-3 VILASSAR MAR B

PLA D’EN BOET: Jairo, Valencia (Ordóñez 80’), Joel, Charro, Carrasco, Javi, Adama, Cano (Marquett 80’), Barris, Eric i Cortés (Loukhiar 64’).

Segon empat consecutiu del Pla d’en Boet davant un equip de la zona alta, però amb sabor agredolç.
Després d’una primera part igualada Adama va marcar i només començar la segona Cortés va marcar el segon. No va tardar a reduir l’equip visitant, però Barris va replicar de seguida amb el 3-1.
Tot semblava encaminar-se cap al triomf local, però en els darrers minuts els vilassarencs van igualar, amb el tercer gol marcat pel porter visitant Pol Rabassa, ex-Mataronesa.

190225Fu_PlaBoetVilassarB

CERDANYOLA AEiLL 0-2 LLOREDA

AEiLL CERDANYOLA: Moreno, Sergi, Valero, Raul, Almirón, Delgado, Mas, Romero,  Simón (Touré 76’), Àlex (Jalal 79’) i Carrasco.

Setena derrota seguida de l’equip vermell que no aixeca cap. Els badalonins van resistir bé la primera part i van sentenciar a la segona part amb dos gols.