El CE Mataró no pot fallar el diumenge per tal de mantenir el lideratge de la 2a Catalana

Rep el diumenge a les 16 hores el Singuerlín al Camí del Mig

mataro-singuerlin

El CE Mataró és el líder de la 2a Catalana de futbol, però mantenint un pols de consideració amb el Turó Peira, que té la mateixa puntuació.

El diumenge l'equip de Raul Monroy no pot fallar en el partit que es jugarà al Camí del Mig a les 16 hores. Rep el Singuerlín de Santa Coloma de Gramenet, que va ser el primer equip que va poder derrotar l'equip groc-i-negre aquesta temporada a la primera volta (2-1).

La diferència a la classificació és molt important, ja que el Mataró compta amb 51 punts i els colomencs només en tenen 23, però ja se sap que en el món del futbol això té menys significació que en altres esports, quan es tracta de fer pronòstics.

El Singuerlín ha visitat ja 9 vegades el camp del Mataró, evidentment el del Centenari, i el balanç és de 7 victòries locals (l'última la temporada 2014-15 per 2-1), 1 empat i només 1 victòria visitant.

El Turó Peira juga el dissabte a la tarda al camp del Besós Baró Viver. A veure si punxa...

L'equip juvenil rep el segon classificat

Després d'aquest partit a les 18:30 hores l'equip juvenil del CE Mataró, en partit de la Lliga Nacional, rep al mateix Camí del Mig l'equip de la Damm, tot un referent del futbol base català. L'equip barceloní és el segon classificat amb 55 punts i l'equip groc-i-negre és 5è amb 43.